aparate de cafeaaparate de cafea

In ziua de astazi, in conditiile unei concurente acerbe in toate domeniile, insa mai ales intr-unul atat de „pretentios” precum industria frumusetii, detaliile pot ajunge sa faca diferenta intre succes si esec, intre profit si faliment. Tocmai din acest motiv, daca detii sau administrezi un salon de beauty, avem o sugestie care te va ajuta nu numai sa-ti impresionezi noile cliente, ci si sa le fidelizezi si sa te asiguri ca vor reveni intotdeauna la tine, fie pentru intretinere, fie inaintea unor evenimente mari precum nunti, botezuri, Craciun, Revelion etc.

Mai exact, vorbim despre serviciile de inchirieri aparate de cafea, prin intermediul carora vei intampina fiecare femeie frumoasa care iti trece pragul cu o ceasca aburinda, avand exact aroma pe care si-o doreste. Desi poate parea un gest mic si aparent insignifiant, trebuie sa recunosti ca nu este prea des intalnit in coaforurile din Romania, orientate in principal catre obtinerea profitului si nu catre satisfactia garantata a clientelor. Prin aceasta decizie, iti vei dovedi respectul fata de persoanele care iti tin, practic, business-ul in viata si le vei arata grija totala nu doar pentru aspectul lor, ci si pentru o stare de spirit cat mai buna.

aparate de cafea
aparate de cafea

H2On – apa de calitate superioara si inchirieri aparate de cafea

Insa cum poti beneficia in mod concret de inchirierea unor aparate de cafea? Compania romaneasca H2On, care livreaza apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, furnizeaza inclusiv acest tip de serviciu. Pe site-ul lor, exista nu mai putin de 5 pachete din care poti alege:

– custodie Espressor LavAzza Milk + 2 cutii de capsule + 2 bidoane cu apa (100% microbiologic pura, netratata, premiata inclusiv la nivel international) – 156 de lei;

– custodie Espressor LavAzza LF Mini Classy + 2 cutii de capsule + 2 bidoane cu apa – 156 de lei;

– custodie Espressor illy M4 + 2 cutii de capsule illy + 3 bidoane cu apa – 352 de lei;

– custodie Espressor Julius Meinl Rubic + 2 cutii de capsule Julius Meinl Professional – 360 de lei;

– custodie Espressor Julius Meinl Saeco Area branded + 4 cutii de capsule Julius Meinl Professional + 2 bidoane cu apa – 680 de lei.

Tot ce trebuie sa faci pentru a prelungi in mod automat oferta obtinuta prin serviciile de inchirieri aparate de cafea este ca, lunar, sa comanzi minimum 2 cutii de capsule (respectiv 4, in cazul ultimului pachet). Aromele disponibile sunt care mai de care mai diverse, spre exemplu Espresso Aromatico, Corposo sau Gustoso (de la LavAzza); dark sau decofeinizat (de la illy); respectiv Espresso Classico, Forte sau Ristretto 100% Arabica (de la Julius Meinl).

Astfel, te vei asigura ca fiecare clienta, indiferent cat de noua sau consacrata este in salonul tau, va putea bea exact ceea ce apreciaza mai mult, inainte, in timpul sau dupa „operatiunile” de infrumusetare. Mai mult decat atat, dupa cateva vizite ale fiecareia, le vei invata gusturile si le vei putea astepta direct cu bautura preferata, ceea ce va contribui si mai mult la factorul surpriza.

Ce zici, te-am convins sa apelezi la inchirierea unor aparate de cafea pentru a aduce plusvaloare in salonul tau? Mult succes!

By