bara tractiunibara tractiuni

Daca vrei sa obtii un corp sculptat si tonifiat, nu este nevoie sa iti faci un abonament la sala, care este extrem de costisitor si care trebuie reinnoit constant. In schimb, poti investi in cateva echipamente fitness de calitate si te poti antrena chiar de la tine de acasa.

In functie de grupa de muschi pe care vrei sa o lucrezi, dar si de tipul de exercitii care te intereseaza, ai la dispozitie numeroase optiuni. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma online a unui furnizor de incredere, care iti ofera un raport calitate-pret excelent, cum este Sport-Mag.ro, si sa selectezi echipamentul dorit.

bara tractiuni
bara tractiuni

De exemplu, daca vrei sa iti lucrezi partea superioara a corpului, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face este reprezentata de o bara tractiuni. In plus, un astfel de echipament iti antreneaza toti muschii din mai multe directii si aduce nenumarate alte avantaje. Iata doar cateva dintre acestea!

1. Ai parte de un antrenament simplu si eficient

Bara de tractiuni este un echipament cu un design extrem de simplu, care pune accent, inainte de orice, pe antrenamentele in care vei folosi greutatea propriului corp. Datorita acesteia, vor avea loc un amestec de contractii musculare statice, combinate cu miscari de extensie. Din moment ce corpul tau va fi antrenat din toate directiile, rezultatele vor fi formidabile!

2. Pret avantajos

Spre deosebire de alte echipamente fitness, aceasta bara are un pret accesibil. Astfel, vei reusi sa te bucuri de un corp tonifiat si de o musculatura puternica, totul in timp ce economisesti bani. Drept urmare, poti renunta la abonamentele costisitoare la sala si te poti bucura de exercitii executate corespunzator chiar la tine acasa.

De exemplu, daca optezi pentru o bara de tractiuni Combo Sportmann, vei beneficia de o reducere de 18%. Astfel, din pretul original de 109 de lei, vei achita doar 89 de lei si te vei bucura de o bara din otel, care este dotata cu 6 manere aderente, care permit multiple posibilitati de exercitii.

3. Este usor de montat si nu ocupa mult spatiu

Nu exista foarte multe aparate fitness care sa fie la fel de avantajoase ca o bara de tractiuni. Aceasta poate fi montata direct pe tocul usii si nu ocupa mult spatiu – astfel, reprezinta un avantaj pentru cei care locuiesc intr-un apartament sau intr-o alta locuinta de dimensiuni reduse.

Montarea sa nu dureaza mai mult de un minut si, daca doresti, aceasta poate fi demontata pana la urmatorul antrenament. Are dimensiuni reduse, asa ca o poti depozita in orice spatiu fara sa te incomodeze. Alta varianta populara este bara tractiuni care se monteaza pe tavan. Aceasta are sase manere, iar cadrul sau este rezistent si poate sustine o greutate de pana la 150 de kilograme.

4. Poti alterna exercitiile

Exista mai multe tipuri de tractiuni pe care le poti face. De exemplu, poti incepe cu cele clasice, care dezvolta muschiul trapez avand priza la nivelul umerilor si bara pana la piept. Cu toate acestea, poti incerca si tractiunile cu priza ingusta, ideala pentru bicepsi, ori pe cele cu priza mai larga, care iti asigura un spate bine dezvoltat. Indiferent de alegerea pe care o faci, poti fi sigur ca vei obtine rezultatele dorite!

By