Stiti melodia, nu? Ca o coincidenta lexicala, ea mi-a rasunat in urechi de cum am pasit la Eden Bride, inconjurata fiind de cele mai frumoase rochii de mireasa pe care le vazusem vreodata. Fiindca nu stiu cum se face, dar au numai tinute superbe, care fac o alegere deja grea sa fie aproape imposibila. Cand credeai ca vrei sigur o rochie de mireasa printesa, dai de o splendida rochie de mireasa sirena, pe care realizezi ca e musai sa o probezi. Poate din descrierea mea lucrurile par coplesitoare si mai complicate chiar decat erau inainte, pentru ca o plaja mare de optiuni asta face, copleseste si complica. Insa aici nu este cazul, fiindca la Eden Bride ai aliate de nadejde – pe doamnele consilier, care stiu bine ce te-ar avantaja, ghidandu-te in directia corecta si scutindu-te de timp si nervi. Eu m-am dus la Eden Bride cu reticenta celei care a citit doar de bine si nu crede ca asemenea loc exista.

Eram decisa sa demonstrez fix contrariul si apoi sa relateze cu maxima acuratete experienta mea, spre a echilibra un pic balanta laudelor. M-am chinuit sa fiu un client dificil, am pus tot felul de intrebari despre ce se poate modifica, taia, adauga sau combina, uimita fiind in sinea mea ca nimic nu mi-a fost refuzat. Apoi am cerut sa probez rochii ce nu aveau nimic in comun, pe fiecare de mai multe ori. Nu am observat ochi dati peste cap sau vreo incercare mai ofensiva de a ma convinge sa aleg ceva, orice, numai sa ma decid odata!

Testul suprem a fost plecarea cu mainile goale, in urma careia eram 100% convinsa ca nu ma va mai programa cineva acolo in veci, pentru ca nu aveau de unde sa stie ca a doua intalnire urma sa fie cea in care imi dezvaluiam identitatea, imi prezentam scuzele si ii felicitam pe toti cei de acolo pentru atitudinea rabdatoare si proactiva. Am sunat cu inima cat un purice, mai mult curioasa sa vad sub ce pretext ma vor refuza elegant. Si stupoare, desi era clar ca si-au amintit cine sunt (si cum fac!), mi-au gasit un interval orar potrivit, la care am facut nazuri doar de dragul rolului asumat anterior. Surpriza a fost majora, cam la fel de mind blowing ca si concluzia mea cum ca oamenii astia stabilesc un nou standard de profesionalism in domeniul lor, la care restul pietei ar trebui sa se raporteze si sa aspire. Va recomand cu incredere si caldura sa le treceti pragul, nu veti regreta.

By