Modul in care produsele sunt impachetate pentru transport afecteaza bunastarea lor. Si asta, cu atat mai mult cu cat obiectul transportat este fragil precum o sticla de vin. De aceea, este indicat ca producatorii sa foloseasca cutii transport sticle din carton special conceput pentru a nu afecta calitatea bunurilor transportate. Ipack.ro este producatorul si furnizorul de cutii transport de calitate foarte buna si ofera preturi avantajoase atat pentru marii, cat si micii antreprenori care necesita cutii de calitate.

Cartonul este un material foarte adaptabil. Poate fi taiat foarte usor, dar poate fi si montat in cel mai simplu mod, il puteti modifica aproape in orice dimensiune si forma, ceea ce reprezinta caracteristici ideale pentru a utiliza cartonul in ambalarea articolelor.

Cutia de carton este utilizata ca o cutie de livrare, deoarece este usoara, usor de tratat si utila si pentru livrare. Fiind usoare, aceste cutii reduc costurile de transport, motiv pentru care firmele doresc astfel de cutii.

O alta motivatie pentru a alege cartonul este ca ofera o bunastare totala pentru tot ceea ce este amplasat in interior si impiedica lucrurile sa se loveasca.

Cutiile din carton ondulat sunt cele mai utilizate materiale de ambalare pentru articolele ce trebuie livrate. Acestea sunt utilizate pentru diferite articole ce trebuie ambalate, indiferent de dimensiunea, forma sau greutatea lor. Cutiile compuse din placi de fibre stratificate sunt cunoscute in mod normal sub numele de Cutii de carton. Reciclabilitatea si reutilizarea lor le recunosc ca fiind cele mai preferate materiale de ambalare. Au ajuns sa fie fezabile si rentabile in ocaziile in care energia, combustibilul si costurile de productie urca pas cu pas.

Cutiile de carton de acest tip sunt compuse dintr-o placa ondulata care cuprinde o foaie canelata lipita de cel putin unul dintre straturi. Canelurile reprezinta un fel de nucleu al cutiei ondulate si functioneaza ca un tampon pentru materialul din pachet, oferind siguranta impotriva vibratiilor, denivelarilor etc. In consecinta, acestea sunt foarte utile pentru ambalarea articolelor delicate, de exemplu, dispozitive electronice, televizor, portelan, piese de mobilier tactile si multe altele. Atunci cand sunt contrastate cu cutiile  de carton obisnuite, containerele cu margini sunt mult mai impamantate. Cu acestea, nu veti mai fi stresat  cu gandul ca obiectele vor ajunge sau nu la obiectivul stabilit, deoarece materialul rigid le ofera un tampon stabil.

La fel ca si cutiile de carton disponibile pentru a fi achizitionate, materialul ondulat este uimitor de simplu de modificat. Firmele isi pot confectiona ambalajele in conformitate cu articolul si conditia prealabila a afacerii.

Ipack.ro ramane o solutie valida pentru multe afaceri care necesita cutii transport rezistente si flexibile, ce pot fi pliate odata ce au fost folosite. Ar fi foarte greu sa ne imaginam cum am putea transporta sticlele de vin pe distante mari sau cum ar afecta pretul costului unui transport a carui marfa poate fi ingreunata de volumul unei ladite de lemn. Cartonul ramane o solutie sustenabila pentru multi care incearca sa isi comercializeze produsul la un pret avantajos, atat pentru furnizor, cat si pentru clienti!

By