Brasoveni, mersul pe jos face piciorul frumos, insa mersul cu masina/motocicleta te duce mai repede oriunde vrei. Daca va bate vreun gand sa tastati inocent scoala de soferi Brasov intr-un motor de cautare, crezand ca pana la urma internetul chiar le rezolta pe toate de la distanta si fara vreun contact, ati putea avea dreptate. Pentru ca dintre toate optiunile afisate, una se va detasa de la sine, atat prin felul in care se promoveaza, cu profesionalism si onestitate, cat mai ales prin multimea de fosti elevi multumiti, care sofeaza acum in mod responsabil.

La InstructorulTau clientii se simt ca in familie, tocmai de aceea povestile relatate dupa obtinerea permisului de conducere au un aer relaxat, de sueta fara pretentii in relatare, dar cu avantajul credibilitatii. Daca aveti curiozitatea sa cautati un pic sau sa intrebati pe cineva, o sa va convingeti ca laitmotivul este acelasi, este o scoala de soferi cu oameni care fac asta din placere, cu seriozitate si dedicatie, mereu deschisi oricaror intrebari si bucurosi chiar sa le raspunda. Aplecarea aceasta catre client uimeste, pentru ca ceea ce ar trebui sa fie un standard universal valabil, la noi este perceput ca o raritate.

Pare exceptional ca exista solutii pentru orice situatie sau cerinta, ca oamenii acestia s-au gandit sa organizeze cursuri online in vremuri de pandemie,  ca te programeaza ei la examen si ca toata lumea are rabdare sa te asculte si sa te invete pana esti 100% sigur de ceea ce sti. Da, se poate si la noi, este inca o exceptie, dar una buna, demna de lauda si admiratie. Sunt lucruri in viata pe care le poti lasa la voia intamplarii, insa ceva de care depinde chiar existenta ta si a altora nu se incadreaza in aceasta categorie. Alege cu intelepciune si la cat mai multi kilometri parcursi!

By