In alegerea hotelului ideal, clientii tin cont de o multime de detalii care sa le asigure experiente cat mai placute. De la calitatea serviciilor, la aspectul locatiei sau considerente financiare, toate reprezinta factori care cantaresc semnificativ la decizia finala. Iata cateva sfaturi pentru ca hotelul tau sa se incadreze in topul preferintelor cat mai multor persoane din publicul tinta:

Alege canalele potrivite de distributie

Ca orice alt serviciu sau produs, si hotelul tau are nevoie de promovare. Analizeaza in detaliu profilul clientului ideal, observa care sunt canalele de comunicare si cele media pe care le acceseaza cel mai des si asigura-te ca iti conturezi o imagine puternica pe majoritatea acestora. Transmite un mesaj clar, atractiv, care sa inglobeze toate calitatile si diferentele care s-ar putea face sa te aleaga pe tine in detrimentul altor variante. Ai grija ca tonul utilizat sa fie in concordanta cu personalitatea brandului si nu ignora posibilitatile creative.

Foloseste un soft de gestiune pentru hotel

Calitatea experientei clientului se bazeaza in principal pe calitatea serviciilor oferite. Astfel, pentru a te asigura ca activitatile pe plan intern corespund celor mai inalte standarde, implementarea unui soft hotelier devine esentiala. Nu doar ca te ajuta sa stabilesti conexiuni mai rapide intre departamente distincte ale hotelului, dar are grija si de toate bazele de date importante. Ai la dispozitie oricand informatii despre rezervari, gradul de ocupare, situatia generala a hotelului, resursele disponibile, etc. Genereaza chiar si rapoarte si analize periodice pe baza activitatii precedente, eliminand erorile umane.

Comanda un soft hotelier de la S2S Technologies si te bucuri de toate avantajele acestuia in schimbul unei investitii minime. De asemenea, este configurat in asa fel incat sa fie foarte usor de folosit si sa genereze rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.

Investeste in site-ul hotelului

Site-ul hotelului reprezinta cartea lui de vizita in mediul online. Asigura-te ca oferi toate informatiile pe care ai vrea ca potentialii clienti sa le afle. De asemenea, facilizarea navigarii pe site reprezinta un alt factor decisiv in ceea ce priveste durata pe care acesta o va petrece incercat sa afle mai multe despre ce ai de oferit. Nu in ultimul rand, asigura-te ca intreg vizualul este atractiv si original, stabileste conexiuni directe catre pagini importante si fa procesul de rezervare online pe cat de simplu posibil. Un software hotelier te va ajuta sa ajungi mai usor in acest punct.

Ofera valoare clientilor

In conturarea fiecarui serviciu sau oferta trebuie sa ai in vedere ce isi doreste clientul. Ofera-i doar lucruri de care are nevoie, la cea mai buna calitate. Fa-l sa se simta personajul principal in poveste si cu siguranta ii vei castiga aprecierea si poate chiar si fidelitatea.

By