efectele autobronzantului

Uneori iei o  lotiune de autobronzant  atat de buna incat simti ca bronzul tau a aparut ca prin magie chiar in fata ochilor tai. Dar, de fapt, bronzul frumos pe care l-ai dorit intotdeauna a fost creat datorita  formularii sale incredibile.  Iata raspunsul la  modul  in care functioneaza lotiunea autobronzanta:  ingredientul  activ numit dihidroxiacetona (DHA). Potrivit  Clinicii Mayo, atunci cand aplicati autobronzant pe corp, DHA functioneaza prin reactia cu celulele moarte ale pielii de la suprafata corpului. In esenta, celulele tale moarte ale pielii sunt intunecate temporar pentru a imita o stralucire specifica bronzului natural. Exista mai multe tipuri de autobronzante pe piata pe care le puteti utiliza.

Retineti ca aceasta intunecare de moment a pielii este doar atat, de moment. Pe masura ce celulele pielii tale  dispar, la fel se face si bronzul tau fara soare. De  aceea este important sa faceti lucruri precum hidratarea frecventa a pielii si reaplicati lotiune de autobronzant  inainte  ca bronzul sa inceapa sa se estompeze. Cand vine vorba de  cum functioneaza lotiunea autobronzanta , stiinta este  simpla. Cu cat mai mult DHA are un autobronzant, cu atat mai repede vei obtine un bronz inchis. De exemplu, bronzurile pulverizate sunt renumite pentru utilizarea unor cantitati concentrate de DHA pentru a promova o culoare de bronz auriu rapida.

Oricat de placuta poate fi satisfactia instantanee cu un bronz spray, este extrem de important sa intelegi in ce folosesti inainte de a o face. Asteptati-va la o schimbare semnificativa a culorii pielii. De asemenea, va puteti astepta la un proces putin dezordonat, deoarece un spray de bronzare  va  intra in haine si in orice altceva pe care il atingeti, in timp ce asteptati cateva ore ca acesta sa ia pe piele.

Si am mentionat mirosul? Daca ai fost in cautarea unei  lotiuni de bronzare de la firma Australian Gold, care sa miroasa bine, atunci cu siguranta vei gasi. O aplicatie te va face sa mirosi ca si cum ai fi fost intr-o vacanta tropicala! In doar cateva ore dupa aplicarea autobronzantului, vei observa ca pielea se intuneca progresiv. Aplica mai mult si construieste treptat  culoarea sau ramai la  o singura aplicare – in orice caz, dupa o singura aplicare, vei vedea cu siguranta o stralucire subtila si superba. Si in timp ce vorbim despre  modul in care functioneaza lotiunea autobronzanta , haide sa spunem si asta:  autobronzantul este 100% sigur. FDA a aprobat utilizarea DHA pentru  uz extern doar  atata timp cat nu este aplicat pe zonele acoperite de membrane mucoase  precum  gura, nasul si ochii. Si ca intotdeauna,  urmati instructiunile de aplicare de pe ambalajul produsului si  veti  fi bine!

Cum functioneaza lotiunea autobronzanta  pentru a-mi proteja pielea de  arsurile solare?

Pe scurt, lotiunea autobronzanta nu protejeaza pielea de arsurile solare, asa ca este imperativ  sa purtati intotdeauna protectie solara atunci cand va expuneti corpul la razele UV. Este o greseala comuna pe care oamenii o fac, dar un fapt important de retinut  este  ca majoritatea produselor de bronzare fara soare nu sunt formulate cu protectie solara. Cu toate acestea, lotiunea de autobronzant utilizata impreuna cu protectie solara reprezinta o alternativa mult mai sigura la bronzarea in aer liber sau chiar la solar.

By