Nu-i asa ca simti nevoia uneori sa investesti o parte din bani, dar nu stii in ce si cum sa procedezi? Te gandesti ca daca luna de luna ai investi 50 sau 100 de lei, banii ti-ar aduce beneficii si asa ai obtine o suma frumusica la batranete sau cand ar aparea o urgenta in viata ta.

Uneori apar situatii neprevazute si te declari neputincios din punct de vedere financiar si nu exista frustrare mai mare ca asta! Ma gandesc la parintii care au un copil grav bolnav si care sunt nevoiti sa posteze anunturi de strangere de fonduri pe retelele de socializare. Este dezolant sa ai pe cineva drag bolnav si sa astepti sa se stranga fonduri pentru el. Este posibil ca din cauza caderilor masive de zapada sa ti se strice acoperisul la casa. Ce faci, daca nu ai un ban pus bine?

Simti frustrare si disperare, cand copilul tau a fost admis la o scoala foarte buna, dar nu il poti sustine financiar si atunci trebuie sa accepte un compromis.

Iti dau o veste excelenta: cu OVB Romania poti investi in sanatatea, in viata sau in pensia ta! Banii care te-ar ajuta sa rezolvi urgentele nu vor lipsi, fiindca OVB te ajuta sa investesti mega-avantajos!

Te gandeai poate sa investeti intr-un magazin online, intr-un imobil pe care sa il vinzi ulterior, in fine sa iti complici existenta. Cand investeti singur sau apelezi la cineva lipsit de expertiza si de onestitate, pierzi tot si te alegi cu traume din acest esec. Daca ai un serviciu solicitant este posibil sa nu ai timp sa te ocupi de investitii.

Lasa consultantii financiari OVB sa aleaga pentru tine investitorul ideal, fiindca ei fac de o jumatate de secol acest lucru la nivel mondial, iar clientii sunt foarte multumiti! Au 100 de parteneri puternici si milioane de clienti multumiti, de aceea nu rata ocazia!

Ce ai de facut, daca doresti sa investesti in pensia viitoare, in sanatatea ta, in viata ta sau in locuinta ta?

  1. Informeaza-te despre OVB! Gasesti articole, cuvintele de recunostinta ale clientilor, date concrete despre activitatea acestui mediator de investitii. Acesta este primul pas onest pe care trebuie sa il facem inainte de a investi. Cunoasterea partenerului de afaceri sau a furnizorilor de servicii este obligatorie.
  2. Solicita consultanta expertilor financiari OVB, care analizeaza atent dorintele clientilor si propun o solutie personalizata! Toate asigurarile mediate de OVB Romania sunt utile si termenii contractuali sunt respectati, dar alegerea apartine celui care doreste sa fie prevazator. Poti combina doua tipuri de asigurari care iti ofera siguranta financiara de care ai nevoie. De pilda, poti alege setul: asigurare de sanatate-asigurare de locuinta si in acest fel investesti in doua sectoare prioritare.

In cazul in care nu te imbolnavesti, banii ii primesti inapoi la sfarsitul contractului, deci nu ramai in paguba. Pe de alta parte, locuinta este sfanta si nu te poti lipsi de ea. In cazul unei calamitati trebuie sa ai certitudinea ca ai o suma cu care sa faci reparatiile.

Un alt set avantajos este: asigurarea de sanatate-pensie facultativa. Ambele iti vor aduce o suma frumosa la batranete, care este cea mai dificila perioada din viata unui om.

Sa stii ca milioane de clienti care se bucura de investitiile lor realizate prin OVB sunt satisfacuti de alegerea facuta, de aceea te sfatuiesc sa intri in randul acestora.

100 de parteneri puternici se vor ocupa cu pricepere de banii tai si cu toate ca ti se pare o suma mica in momentul achitarii, la final vei avea de incasat o suma considerabila.

Asigurarile reprezinta manifestarea spiritului de prevedere si cel al generozitatii, fiindca le faci, sa nu devii o povara pentru cei dragi si in acelasi timp, daca totul merge bine, sa poti imparti cu ei castigul. Sa luam ca exemplu asigurarea de sanatate! Este posibil sa te imbolnavesti grav, sa ai un accident si sa nu mai poti lucra un timp. Asigurarea de sanatate iti ofera:

-ingrijiri la o clinica privata de prestigiu

-o suma lunara care sa iti permita supravietuirea.

In acest fel, familia nu va avea de suferit financiar, ci va fi implicata emotional. Ca parinte, suferi de doua ori, sa te imbolnavesti si sa vezi ca fiul tau este nevoit sa iti cumpere medicamente din salariul lui, cu toate ca are si el greutati. Dar sa fi optimisti si sa presupunem ca ai asigurarea si nu te imbolnavesti! Banii iti sunt restituiti cu dobanda la sfarsitul perioadei contractuale si din ei poti sa iti ajuti tu copiii, fiindca te-ai invatat sa fii cel care le ofera, nu cel care primeste.

Generozitatea este evidenta si in cazul asigurarii de viata pe care ar trebui sa si-o faca toate persoanele care lucreaza in conditii grele sau  se deplaseaza in strainatate.

Sa fii prevazator inseamna sa fii marinimos si sa nu ii impovarezi pe altii, ci dimpotriva sa le usurezi situatia.

  1. Faci asigurarea care ti se potriveste si te bucuri ca in sfarsit investesti, iar de banii tai se ocupa persoane foarte pricepute, cu pregatire profesionala si rezultatul va fi foarte bun.

OVB Romania garanteaza ca banii tai se afla pe maini bune, puternice si ca te vei bucura, cand vei vedea cati s-au strans la sfarsitul perioadei contractule.

Sa ne asiguram ceea ce este mai important si sa nu devenim poveri pe umerii apartinatorilor!

Nici nu vei simti, cand vei achita lunar asigurarea, dar te vei bucura, cand vei primi atat de multi bani. Ai aflat de OVB Romania? Bucura-te, profita de informatie si da-o mai departe sa aiba si altii o batranete linistita!

By