OK Flora

Obișnuiam să ne întâlnim cu familia și prietenii pentru a petrece împreună sărbătorile pascale dar situația prezentă ne împiedică să facem asta, de aceea o idee minunată ar fi să ne facem simțită prezența printr-un cadou livrat acasă astfel amintindu-le tuturor că suntem alături de ei în aceste momente de sărbătoare.

Sunt mai multe motive pentru care este recomandat să apelezi la o florărie online cu aranjamente la comandă. O florărie online este o soluție perfectă pentru momentul în care nu poți să mergi fizic pentru a cumpăra florile. De asemenea, poate fi o idee bună și pentru faptul că serviciile de livrare sunt special dedicate, deci florile au mai multe șanse de a ajunge la tine în condiții bune.

Aranjamente florale pe comandă

În această perioadă am inclus și flori de Paște într-o ofertă specială pentru cei care doresc să trimită un cadou celor dragi.

Chiar dacă florile sunt comandate online, clientul poate în continuare să solicite buchete personalizate. Atunci când în oferta magazinului nu sunt incluse anumite flori pe care o persoană le vrea într-o anumită combinație este mult mai simplu și mai ușor să dea un telefon solicitând florile dorite, decât să caute prin tot orașul. Dacă partenerei tale îi plac combinațiile de crini cu trandafiri și lalele, buchetul este unul atipic, dar asta nu înseamnă că trebuie să o privezi de bucuria de a primi un astfel de buchet. Poți în continuare să i-l oferi apelând la aranjamente florale București.

Sunt selectate flori de foarte bună calitate

Chiar dacă florile sunt comandate online, sunt selectate plante de cea mai bună calitate, astfel încât atunci când ajung la destinație să nu ai o surpriză neplăcută. Toate florile sunt proaspete și rezistente, motiv pentru care destinatara sau destinatarul cadoului se va bucura de ele foarte mult timp. Un alt aspect la fel de important este faptul că atunci când apar accidente pe traseu, florile sunt înlocuite și nu sunt livrate așa.

Florile sunt livrate special

Florile sunt livrate elegant și special de către persoane care se prezintă la costum, iar surpriza de a avea o astfel de persoană la ușă este cu siguranță de proporții. Livratorii florăriilor online sunt mereu atenți cu clienții și acționează discret, fără să interfereze în vreun fel cu persoanele cărora le oferă florile sau cu surpriza ta. Cu ajutorul serviciilor de livrări flori, vei rămâne mereu la înălțime când este vorba despre surprize.

Florile ajung la destinație în stare perfectă

Atunci când apelezi la florării cu livrare online, este mult mai simplu că florile să ajungă la destinație în stare perfectă deoarece vor fi transportate de personal cu experiență și mai ales într-un mediu special adaptat lor. Atunci când transporți florile pe bancheta din spate este foarte posibil ca buchetul să se rupă sau să cadă și să se deterioreze, ori de câte ori iei o curbă mai strânsă. Cu ajutorul serviciilor online de livrări flori, acest accident nu are cum să se întâmple.

Poți adăuga florilor și un bilețel

Pentru florile pe care le comanzi online poți să adaugi și un text, astfel încât să transmiți gândurile tale pentru persoana care le-a  primit. Poți face urări, declarații de dragoste și poți trimite numeroase mesaje în funcție de ceea ce simți, astfel încât cadoul tău să fie unul complet. Dacă pur și simplu nu știi ce să scrii, îți poți trece doar numele pe bilet astfel încât să se știe de unde provin florile.

By