Podelele joaca un rol foarte important in economia practica si estetica a unei incaperi. In functie de varianta aleasa se poate decide gradul de rezistenta si durabilitate, cat si zona de design interior in care se va incadra alaturi de celelalte piese de mobilier. De aceea, aceasta decizie trebuie luata in mod deliberat, analizand toate detaliile, pentru a nu exista riscul unei greseli pe termen lung. Parchetul triplu stratificat este printre cele mai calitative variante care au existat vreodata, imediat dupa cele din lemn masiv. De asemenea, este printre putinele care beneficiaza de versatilitate estetica, putandu-se integra cu usurinta in orice tip de decor, de la cele pur clasice, la cele moderne, dominate de trenduri actuale.

Adfin este principalul distribuitor de parchet din lemn triplu stratificat, de peste 21 de ani. Calitatea, diversitatea, profesionalismul si atentia la detalii sunt principalele valori dupa care isi ghideaza activitatea atat in procesele de productie, cat si in ceea ce priveste interactiunea cu clientii. In conturarea ofertei de produse colaboreaza strict cu producatori renumiti care impartasesc aceleasi credinte in activitatea pe care o desfasoara. Branduri renumite din Canada, Germania, Italia si Olanda se regasesc pe lista colaboratorilor Adfin. Astfel, daca alegi sa comanzi de aici te vei bucura din plin de maiestria cu care acestia lucreaza.

Cere oferta pentru parchet triplu stratificat, asteapta un raspuns din partea specialistilor care iti vor analiza solicitarea si vei beneficia de cel mai bun raport costuri-beneficii de pe piata la momentul actual.

Parchetul triplu stratificat – o varianta speciala

Exista foarte multe aspecte care fac din aceasta podea varianta ideala pentru fiecare client care viziteaza Adfin. In primul rand, acestea asigura rezistenta sporita in fata tuturor tipurilor de uzura la care ar putea fi expuse. Felul in care sunt realizate, din 3 randuri de lemn de diferite grade de duritate, imbracate intr-un strat generos de lac sau ulei, reuseste sa opuna rezistenta impotriva tuturor factorilor care ar putea fi daunatori pentru tipurile obisnuite de podea.

Parchetul din stejar triplu stratificat este cel mai calitativ si apreciat tip datorita esentei tari din care este realizat, fiind urmat imediat de cele din alun sau nuc american. Stratul secundar este conceput din pin, molid, brad sau un multistrat de mesteacan, urmat de inca unul de contrabalans. Aceasta suprapunere, combinata cu un mod ingenios de imbinare sunt cele care dau putere produsului.

Parchetul laminat triplu stratificat beneficiaza de un aspect deosebit care imita cu succes textura si nuanta lemnului natural, fiind in acelasi timp si un element central de decor. La Adfin te bucuri si de costuri reduse in raport cu amploarea beneficiilor generate. Acestea se stabilesc in baza unei oferte personalizate pe care fiecare client o poate fructifica in propriul avantaj.

By