Astăzi, telefonul mobil este incontestabil cel mai folosit obiect din viața de zi cu zi a oamenilor, prin urmare, aspectul acestuia devine din ce în ce mai important pentru acei oameni care își iau în serios imaginea. Telefonul mobil a încetat de mult să fie un dispozitiv simplu care este folosit doar pentru a efectua apeluri și, deși este posibil să nu îți dai seama, de fiecare dată când trimiți mesaje, navighezi pe Internet sau faci fotografii, îl arăți tuturor. Nu crezi că alegerea unor huse personalizate telefon este o ocazie excelentă de a-ți arăta stilul? Bineînțeles că este!

Unde îți poți crea carcasa personalizată pentru telefon?

În ciuda faptului că există mii de huse de calitate îndoielnică care sunt vândute pe diferite site-uri și magazine similare, adevărul este că în foarte puține este posibil să-ți concepi propria carcasă, deoarece majoritatea magazinelor se limitează la vânzarea de modele prestabilite și nu îți permit să creezi propria carcasă personalizată.

Site-ul Etuo oferă această funcție, deoarece au o mașină sofisticată de imprimat, capabilă să adapteze orice imagine sau design personalizat într-o carcasă pentru telefon, adică nu numai că au tot ceea ce e nevoie pentru a crea orice carcasă personalizată, dar va fi realizată și pe huse de calitate foarte bună.
Cum ar trebui să proiectezi carcasa?

Nu există un singur design care să fie corect sau greșit, deși există experți în design sau modă care te fac să gândești altfel. Important este că îndeplinește o singură cerință: să îți placă.

Este clar că există huse și modele extravagante care, deși nu pot fi clasificate ca urâte, sunt atipice și dificil de combinat. Dar oricât de ciudat ar fi designul sau desenul tău, va fi elegant în ochii oricui atunci când este imprimat pe husă.

Tocmai, punctul vital al personalizării husei tale este că poți avea o copertă exclusivă pentru tine, care te identifică și pe care nimeni altcineva nu o poate purta, de aceea cele mai solicitate și mai elegante modele sunt de obicei cele care se bazează pe simboluri, sigle sau altă formă similară. Acest lucru poate varia de la simboluri celebre precum Yin Yang sau simbolul păcii până la sigle personale pe care le poți crea singur cu un creion și hârtie.

Huse cu numele, semnul zodiacal, orașul tău

Așa cum ți-ai imaginat deja, dacă este vorba despre o husă care vorbește perfect despre tine, este, de asemenea, o idee foarte bună să îți creezi un model personal, punând simboluri sau texte care vorbesc despre tine, cum ar fi data zilei de naștere, numele unei persoane sau zodia ta.

Gândește-te că, deși poate părea simplu să îți pui numele sau semnul zodiacal, există o mie de modalități de a face acest lucru, deoarece poți utiliza un număr infinit de fonturi, dimensiuni sau trucuri de proiectare, mai exact utilizarea a tot ce îți place.

Huse cu text personalizat

Dacă nu ești pe deplin convins de ideea de a-ți pune numele pe carcasa telefonului mobil, amintește-ți că la Etuo nu ai limitări de cuvinte sau litere, astfel încât poți pune și pe telefonul o frază care te reprezintă sau câteva cuvinte. Faptul că acestea te-au marcat de-a lungul vieții tale, poate fi chiar o idee bună să le notezi pe husă ca o dedicație și să o dai cuiva cadou. Nu ai alte limitări decât dimensiunea husei pentru telefon mobil.

By