Disfunctia erectila sau cunoscutele probleme legate de potenta sexuala la barbati pot aparea la oricine si la orice varsta. In plus, aceste disfunctii erectile ar afecta aproape 25% dintre barbatii cu varste intre 50 si 60 de ani si pana la 40% dintre ei dupa 60 de ani. De cele mai multe ori ocazional, aceasta disfunctie erectila poate afecta totusi calitatea vietii, poate modifica imaginea de sine si poate provoca pierderea increderii in propria persoana. Asadar, un cerc vicios si uneori complex.

Erectia are loc ca urmare a excitarii sexuale rezultand intr-o crestere a volumului penisului provocand rigiditate progresiva. Sunt implicate mai multe mecanisme care implica functii fiziologice si organice, dar si cerebrale. Absenta sau insuficienta unei erectii poate avea multe cauze. Daca este implicata varsta, sunt adesea mentionati si factori psihologici.

Printre cei mai comuni factori care favorizeaza aparitia unei disfunctii erectile, putem aduce in discutie oboseala si stresul din viata de zi cu zi, dar si anumite patologii precum diabetul, hipertensiunea, bolile vasculare sau chiar problemele de prostata si anumite tratamente medicamentoase. In egala masura, tutunul si alcoolul pot afecta functia erectila.

Dupa cum tocmai am vazut, originea tulburarilor de sexualitate este cel mai adesea multiple cauze. In mod evident, examinarea medicala va fi necesara pentru a exclude toate cauzele organic, dar implicarea cerebrala, psihologica si emotionala, precum si impactul vietii de zi cu zi sunt esentiale.

Prin urmare, este posibil sa gasiti solutii si ajutor pentru a rezolva o serie de situatii, dar si pentru a avea o viata sexuala satisfacatoare atat pentru tine, cat si pentru partenera ta. Astfel, magazinul online Go Vita va pune la dispozitie pastile pentru potenta. Acestea sunt perfecte pentru marirea potentei si pentru a va bucura de o viata sexuala asa cum va doriti si cum, de fapt, este sanatos.

Mai mult decat atat, Go Vita va pune comercializeaza pastile pentru potenta la barbati la preturi foarte accesibile, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de o viata sanatoasa, fara frustrari si implinita din toate punctele de vedere.

Simte-te mereu puternic si capabil sa simti placerea alaturi de partenera de viata cu pastile pentru potenta sexuala de la Go Vita. Chiar daca esti inca la o varsta la care crezi ca nu ai putea sa te confrunti cu astfel de probleme, asa cum am constat mai sus, acestea pot aparea la orice varsta, fiind deja o afectiune recurenta printre barbati, dat fiind faptul ca stresul si oboseala ne marcheaza pe toti.

Ai grija de sanatatea ta si de viata sexuala cu aceste pastile pentru potenta sexuala si te vei simti mereu tanar si puternic! Comanda chiar acum de pe go-vita.ro!

 

 

By