bucatarii profesionale

Pastele, orezul si legumele sunt unele dintre cele mai apreciate alimente de catre romani si nu numai, atat cand vine vorba despre pregatirea unei mese rapide acasa, cat si in cazul unui pranz sau al unei cine la restaurant. Motivele sunt numeroase: in primul rand, retetele care contin ingredientele enumerate mai sus se prepara intr-un timp scurt, fara sa fie nevoie de cunostinte avansate in ale gastronomiei.

In al doilea rand, ele sunt gustoase, satioase si, in general, sunt considerate alternative mai sanatoase la pizza ori diferite mancaruri cu carne si sosuri. Nu in ultimul rand, acestea se remarca prin versatilitate: pot fi servite individual sau drept garnitura, in meniuri de tip fast-food sau in farfurii selecte din localuri exclusiviste.

In aceste conditii, in cazul in care detineti sau administrati un restaurant, un pub sau orice alta unitate de alimentatie publica, trebuie sa o dotati cu un bolitor, numit si multicooker, unul dintre cele mai utile echipamente pentru preparat paste, orez si legume.

In cazul in care decideti sa achizitionati un astfel de utilaj de la Fresco.ro, furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, aveti garantia calitatii, fiabilitatii, usurintei in utilizare, dar si a unei durate indelungate de viata si a unui consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu randamentul sau.

Multicookerele sau bolitoarele de paste pentru bucatarii profesionale din oferta Fresco Expert sunt simple sau duble, cu alimentare electrica sau pe gaz, din liniile 600, 700 sau 900. Aceste masini asigura fierberea rapida a pastelor, dar pot fi utilizate si pentru orez si legume.

Ele sunt realizate din otel inox, au suport inchis si sunt dotate cu flacara pilot si termostat de siguranta. Ele au o capacitate mare, intre 10 si 40 de litri, asigurand astfel cantitatile necesare pentru un local cu un vad numeros, si provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce reprezinta inca o garantie a calitatii si productivitatii lor.

Fara alte introduceri, iata cateva exemple de astfel de echipamente pentru bucatarii profesionale disponibile in oferta Fresco Expert, alaturi de principalele lor caracteristici si de pret:

Masina electrica de fiert paste – pret 2.992 de lei

Linia 600 / Capacitate cuva 14 litri / Alimentare electrica / Dimensiuni 30x60x28 de centimetri (ideala pentru bucatarii profesionale mici si medii) / Greutate 18 kilograme / kW electric 3,000;

Masina pe gaz de fiert paste – pret 7.716 lei

Linia 900 / Capacitate cuva 40 de litri (ideala pentru bucatarii profesionale medii si mari) / Alimentare pe gaz / Dimensiuni 40x90x87 de centimetri / Greutate 58 de kilograme / kW gaz 11,800;

Tigaie electrica (multicooker) – pret 12.428 de lei

Linia 700 / Capacitate cuva 26 de litri / Alimentare electrica / Dimensiuni 80x73x87 de centimetri / Greutate 121 de kilograme / kW electric 9,000.

Toate aceste echipamente pentru bucatarii profesionale vin insotite de garantia Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), in timp ce garantiile Performance Care si Premium Care sunt disponibile contra cost.

By