fiset metalic

Pe langa activitatile efectuate zilnic cu copiii si supravegherea acestora atunci cand se joaca, munca unui educator sau a unui director de gradinita consta si in redactarea a numeroase documente, fie in vederea pregatirii pentru interactiunea cu copiii si parintii, fie pentru a detine toate datele necesare despre fiecare dintre ei si despre modul in care evolueaza.

Astfel de acte sunt planificarile zilnice si anuale, fisele psihopedagogice, fisele de observare a comportamentului celor mici, fisa de progres a prescolarului, planificarile pentru consiliere parentala sau chestionarele pentru parinti.

Pentru o buna organizare a tuturor acestor documente, este indicat ca fiecare educatoare sa aiba la dispozitie cel putin un fiset metalic. Aceste obiecte de mobilier beneficiaza de o rezistenta deosebita in timp, indiferent de conditiile in care sunt pastrate. Dimensiunile si modul in care sunt concepute permit pastrarea in bune conditii a unei cantitati insemnate de acte.

Iata unele dintre modelele de fiset metalic disponibile chiar in acest moment in magazinul online www.viamond.ro, capabile sa faca fata cu succes cerintelor dintr-o gradinita!

fiset-metalic

Fiset metalic cu 4 rafturi si usi de culoare roz

Fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 milimetri, produsul se livreaza complet asamblat, astfel incat utilizatorul nu are altceva de facut decat sa il aseze in locul dorit, dupa care sa treaca la aranjarea diferitelor categorii de acte.

Este prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime, precum si cu un sistem de inchidere in 3 puncte: sus, jos si la mijloc. Fiecare polita are capacitatea de a suporta o greutate de 40 pana la 50 de kilograme, cu conditia ca aceasta sa fie distribuita uniform.

Greutatea neta este de 39 de kilograme, iar dimensiunile sunt urmatoarele: latime de 800 de milimetri, adancime de 350 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Corpul principal este gri, iar usile roz, intr-o nuanta prietenoasa, potrivita pentru un mediu in care se lucreaza cu copiii.

Fiset metalic cu capacitate sporita de depozitare

Un obiect de mobilier cu dimensiuni mai generoase permite ordonarea in conditii mai bune a actelor, precum si a unor materiale didactice. Pentru astfel de necesitati sporite, este recomandat un fiset metalic cu urmatoarele dimensiuni: latimea de 1.000 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 2.000 de milimetri. Greutatea neta este de 52 de kilograme.

Fiecare dintre cele 4 polite reglabile pe inaltime are capacitatea de a suporta o greutate uniform distribuita cuprinsa intre 40 si 60 de kilograme. Astfel, se ajunge la o capacitate de 240 de kilograme, iar celor patru polite li se adauga si spatiul existent in partea de jos a obiectului de mobilier.

Produsul este sudat din tabla de otel cu o grosime de 0,7 milimetri si se livreaza in stare complet asamblata. Beneficiaza de mai multe certificari, care ii demonstreaza calitatea si utilitatea: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Healthand Safety Management.

Cu astfel de modele de fiset metalic, munca dintr-o gradinita devine mai bine organizata, iar activitatea mai placuta si in acelasi timp mai eficienta, pentru toti cei implicati: cadre didactice, copii prescolari si parinti.

By