In zilele noastra reconstructia unghiilor cu ajutorul gelului este o metoda  la moda. De fapt, este greu sa gasesti in zilele noastre femei care sa nu adopte acest artificiu estetic. Reconstructia unghiilor in gel reprezinta o metoda extrem de populara pentru ca astfel clienta va obtine unghii frumoase si intacte pentru mult mai mult timp. Datorita cererii in continua crestere, tot mai multe doamne si domnisoare decid sa studieze aceste tehnici si sa urmeze cursuri de reconstructie a unghiilor in gel pentru a invata cum sa le faca. Nu este un secret faptul ca, castigand un numar bun de clienti, profitul poate deveni unul decent. Asadar, intrebarea este: este convenabil sa urmezi un astfel de curs? Multe doamne si domnisoare care  vor sa faca un curs de reconstructie unghii in gel decid sa urmeze aceste cursuri din pasiune sau sa-si croiasca drum intr-o cariera in acest domeniu. In realitate, motivele pot fi ambele si iti garantam ca merita sa faci cursul, mai ales daca il alegi pe cel de la cursuriautorizate.eu.

Acest curs unghii gel Bucuresti de la cursuriautorizate.eu o cale usor de urmat si putem spune ca scolarizarea include diferite tehnici si specializari. Printre normele de igiena si protectie a muncii, aici vei invata si despre:

-Gestionarea resurselor materiale;

-Ingrijirea unghiilor;

-Ingrijirea mainilor si picioarelor;

-Construirea unghiilor false;

-Crearea aspectului natural al unghiilor false;

-Protezarea unghiilor deteriorate;

-Demontarea unghiilor false;

-Realizarea decoratiunilor pentru unghii.

Reconstituirea unghiei cu gel inseamna crearea unor unghii artificiale deasupra celor naturale, taierea lor in functie de lungimea pe care clienta doreste sa o obtina si apoi construirea pe o baza de gel care trebuie catalizata intr-o lampa UV si apoi, ulterior si modelata dupa forma pe care posesoarea o doreste. Apoi, culoarea, sclipiciul sau orice modele, cristalele swarovski si alte infrumusetari sunt aplicate peste acestea si, in cele din urma, se definitiveaza cu un sigiliu lucios.

Evident, acestea sunt doar explicatii largi, pentru ca la baza acestei lucrari exista intr-adevar multe proceduri, pentru care ar trebui sa dam explicati ce vor dura cateva zile.

O unghie reconstruita in gel rezista 3 sau 4 saptamani, dupa care, pe langa riscul de detasare a unghiei artificiale, exista riscul de a crea traume. Asadar, la limita acestor saptamani, se efectueaza o reumplere care acopera regenerarea creata si poti schimba culoarea si modelul care, de fapt, dupa un timp atat de lung poate incepe sa plictiseasca clienta.

In timp ce un numar foarte mare de persoane se bazeaza pe acest tratament, exista si cateva care sunt atente la acest lucru, deoarece se tem sa nu-si deterioreze unghiile. In realitate, daca munca este realizata de oameni calificati si, mai presus de toate, pasionati, nu exista niciun pericol. Asa ca, daca iti doresti foarte mult sa faci o astfel de activitate, sa stii ca pasiunea ta este decisiva. Cand vei pune pasiune, dar vei avea si un curs bun la baza, vei vedea ce lucruri uimitoare vei face si, de asemenea, vei avea numai cliente multumite.

Reconstructia unghiilor in gel, pe langa faptul ca este o procedura facuta pentru un aspect ingrijit si pentru o simpla chestiune de estetica, este, de asemenea, un fel de „linie de salvare” pentru toate acele femei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot sau nu reusesc sa aiba unghii lungi si frumoase in mod natural.

Pe langa reconstructia unghiilor, vei invata cum se ingrijesc acestea, asa ca le poti oferi clientelor tale sfaturi de ingrijire si ce tratamente pot aplica. Vei fii un specialist in ingrijirea si infrumusetarea unghiilor, mainilor si picioarelor prin aplicarea diverselor metode si tehnici de interventie, precum construirea, protezarea, demontarea unghiilor false. Totodata, la curs vor fi prezentate si alte servicii care pot fi promovate clientilor: lifting, bai cu parafina, gomaje, pictura sau aplicare modele pe unghie etc. Astfel, le vei oferi servicii complete.

Cursuri profesionale de reconstructie a unghiilor la cursuriautorizate.eu

Pe scurt, pentru a intreprinde acest tip de cariera trebuie sa fii foarte pasionat, asa cum am afirmat mai sus, dar mai presus de toate foarte rabdator, deoarece, nu este usor sa practici aceasta profesie fara aceasta calitate esentiala. In plus, este nevoie de multa implicare si multa practica. Dupa ce ai invatat tehnicile, atat de baza, cat si avansate, urmand cursurile de reconstructie a unghiilor prin intermediul cursuriautorizate.eu, va fi momentul sa iti castigi propriul grup de cliente pentru a incepe sa castigi destul de bine imediat.

Participand la cursurile de reconstructie a unghiilor din Bucuresti, ti se va elibera o diploma, care este foarte importanta pentru a fi angajata in centrele de infrumusetare. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de absolvire pentru ocupatia de “Stilist-protezist de unghii” si a suplimentelor descriptive care atesta competentele dobandite in urma cursului. Foarte important de mentionat este faptul ca certificatul este valabil pe viata si este recunoscut atat in Romania, cat si in tarile membre ale Uniunii Europene, aplicand Apostila de la Haga. Pe langa posibilitatea de a te angaja intr-un salon sau de a-ti deschide propria afacere, cu un astfel de curs poti avea sansa de a lucra intr-un salon de fotografie, film sau un platou filmare.

Dupa ce am expus toate aceste detalii, credem ca este evident faptul ca un astfel de curs te poate ajuta si iti poate fi de folos pentru o cariera de succes. Asa ca este extrem de convenabil sa urmezi un asemenea curs, mai ales unul autorizat de la cursuriautorizate.eu.

By