Se apropie aniversarea cuiva drag ție? Aniversarea a ”n” de relație este în perioada următoare? Vrei un cadou special de Sf. Valentin sau pur și simplu vrei să-i arăți partenerului/partenerei cât de mult înseamnă pentru tine, fără un motiv anume? Sunt tot atâtea ocazii pentru a oferi în dar un cadou special, un tricou personalizat.

Cadoul perfect

Toată lumea este de acord că un tricou personalizat reprezintă cadoul perfect pentru enorm de multe ocazii. Tot ce trebuie să faci este să găsești desenul potrivit, o anume fotografie, un text haios sau unul special, și totul în funcție de evenimentul căruia îi este dedicat acest dar. Nu ne crezi? Citește rândurile următoare și vei vedea care sunt cele mai bune ocazii când poți oferi în dar un tricou personalizat.

Zi de naștere

Fără îndoială că pentru o zi de naștere, tricoul personalizat reprezintă cadoul perfect. Dacă nu știi cum să surprinzi plăcut acea persoană specială din viața ta, cu un tricou personalizat pur și simplu nu ai cum să dai greș. Atunci când ai de a face cu o persoană cu simțul umorului, poți să oferi unul cu un mesaj haios, cum ar fi un tricou Rick and Morty, cele două personaje atât de îndrăgite de mulți oameni.

Cadou pentru nou-născut și proaspeții părinți

O cunoștință apropiată, un prieten sau o rudă a intrat în rândul părinților? Atunci poți oferi un cadou special pentru noul-născut și proaspeții părinți un set de tricouri personalizate, haioase și practice în același timp. Este posibil să se potrivească perfect un tricou Rick and Morty, sau dacă nu consideri că este indicat, alege tu altceva. Cu siguranță va fi un cadou foarte apreciat, și poate va fi chiar preferatul lor. Și peste ani de zile, acel tricou micuț va fi o amintire plăcută a vremurilor de ”bebelușie”.

Aniversarea relației sau Sf. Valentin

Chiar și pentru aniversarea relației sau Ziua Îndrăgostiților este o idee bună să oferi un tricou personalizat. Un tricou Rick și Morty nu pare ceva potrivit acum, sau poate că partenerul tău ar prefera așa ceva? Dacă vrei ceva aparte, ceva mesaje de iubire, inimioare, Cupidoni, o fotografie, sunt o idee la fel de bună. În fine, tu decizi.

La orice te-ai fi gândit, dar la faptul că un tricou poate fi un cadou potrivit la o nuntă, nu! Din contră, este un dar frumos, numai că trebuie să fii atent la mesajul sau imaginile pe care le vei imprima. Este de preferat să oferi în dar două tricouri, pentru mire și mireasă, dar care să nu fie greșit înțelese.

Petrecerea burlacilor/burlăcițelor

Pentru că tot am amintit de nuntă, niște tricouri personalizate sunt senzația serii la petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor. Mesajele sau imaginile imprimate trebuie să fie unele haioase, și care să rămână drept amintire plăcută și după ce evenimentul a trecut.

Fără îndoială că un tricou personalizat reprezintă un mod aparte de a transmite anumite sentimente, pornind de la afecțiune, iubire, prietenie și chiar empatie. Este perfect pentru a fi oferit în dar, atât femeilor cât și bărbaților, cu diferite ocazii! Încă mai eziți sau te-ai hotărât deja?

By