In multe privinte, o bicicleta electrica pare sa fie contrara oricarei cerinte de sanatate, dar poate fi orice si contrar.

Permite exercitii aerobice sustinute

Odihneste-te, mai ales daca esti nou in ciclism sau daca vrei sa-ti imbunatatesti ritmul. Stim ca exercitiile fizice au o multime de beneficii si, in acest scop, specialistii recomanda sa facem cu totii cel putin 2,5 ore de exercitii aerobice de intensitate moderata pe saptamana.

Cu toate acestea, stim, de asemenea, ca Roma nu a fost construita intr-o zi. Asadar, pentru aceia dintre noi care au nevoie de un mic impuls pentru a ne ajuta sa facem aceste obiective sustenabile, bicicletele electrice fac posibila ciclismul pentru o gama mult mai larga de oameni, oferind asistenta la urcari si oferind optiuni de traseu mai lungi. Intra pe smartbalance.ro si vezi mai multe biciclete electrice.

Acest lucru se aplica indiferent daca acestea sunt utilizate pentru a merge la locul de munca sau de a exercita. Oricum, iti permite sa mergi mai departe si pentru mai mult timp. Rezultatele arata ca persoanele care folosesc biciclete electrice optin mai mult exercitiu decat ar fi altfel, in ciuda ajutor suplimentar, efectul knock-on este ca acestea au imbunatatit starea lor aerobe si au mai putina grasime corporala.

Mai multe persoane cu bicicleta, mai mult timp

Un studiu din Norvegia a aratat ca bicicletele electrice ii fac pe oameni sa mearga cu bicicleta mai mult si mai des. Asta inseamna schimbarea calatoriilor scurte cu masina pentru transportul cu bicicleta, precum si probabilitatea de a iesi la o plimbare linistita.

Rezultatul este ca nu este numai bun pentru sanatatea si bunastarea individuala, ci este, de asemenea, bun pentru mediu. In lumea ciclismului, cresterea numarului de biciclisti inseamna, de asemenea, ca este incurajata o infrastructura mai mare pentru biciclisti in ansamblu. Asta inseamna mai multe dusuri la birou, piste de biciclete mai bune si asa mai departe.

Faptul ca ciclismul este mai usor de facut pe distante mai lungi si mai usor de gestionat ca rezultat a fost, de asemenea, demonstrat in studii care cresc probabilitatea unei schimbari comportamentale sustinute la utilizatori. Cei care au trecut la ciclism folosind o bicicleta electrica au gasit tranzitia de la alte moduri de transport mai usoara si, ca urmare, mai probabil sa o mentina, ceea ce a fost o provocare majora pentru campaniile de imbunatatire a statisticilor de sanatate.

O sanatate mentala mai buna

In special pentru cei care doresc sa-si schimbe obiceiurile si sa inceapa sa exercite mai mult, ajutorul oferit de o bicicleta electrica faciliteaza tranzitia de la alte moduri de transport pentru utilizatorii noi. Iei aer curat, faci exercitii si o faci pentru tine.

Rezultatul este ca oamenii cresc increderea lor cu bicicleta mult mai eficient si, asa sa spus inainte, acestea sunt mai susceptibile de a continua nivelurile lor de exercitiu, care, la randul sau, este, de asemenea, bun pentru sanatatea mintala.

Bicicleta electrica – perfecta pentru toata lumea

O bicicleta electrica smartbalance este benefica din multiple puncte de vedere si poate fi utilizata de intreaga familie. Un bun mijloc de transport!

By