Fie ca detineti un hotel, fie o pensiune, cu siguranta doriti sa oferiti ceva bun, de calitate celor care va calca pragul. Cand luati in considerare ceea ce constituie o experienta hoteliera excelenta, va concentrati adesea pe imaginea de ansamblu: servicii de top pentru clienti, facilitati utile, cazare si bucatarie imbatabile. Adesea insa, micile detalii sunt cele care incanta si surprind un oaspete, precum delicatese sau aranjamentul lenjeriei, si micile pachete cu cosmetice hoteliere.

Cel mai crucial dintre aceste detalii de zi cu zi consta in alegerea produselor pe care oaspetele le va folosi in camera de hotel. Atunci cand selectati aceste elemente, este imperativ sa luati in considerare cateva puncte cheie pentru a va face clientii multumiti.

In primul rand, asigurati-va ca selectati elementele esentiale ale camerei de hotel care se potrivesc tonului si ambiantei unitatii dvs. Daca oferiti cazare de 5 stele, oaspetii dvs. vor aprecia produse pentru hoteluri care se ridica la un nivel similar.

Selectarea produselor pe buget pentru camere scumpe ii va face pe oaspetii dvs. sa fie confuzi cu privire la mesajul si standardele hotelului dvs. La urma urmei, un brand nu este construit doar prin publicitate, ci prin mentinerea fara probleme a standardelor inalte zilnice, de la cele mai mari caracteristici pana la cele mai fine detalii. Puteti ilustra atentia la detalii a unitatii dvs. si puteti adauga o nota personala, asigurandu-va ca oaspetilor li se ofera produse esentiale care se potrivesc nevoilor si duratei sejurului.

Cu toate mijloacele, furnizati sapun hotel, gel de dus, sampon si alte asemenea produse pentru cei care se bucura de o pauza in weekend sau pentru omul sau femeia de afaceri care va aprecia faptul ca nu trebuie sa poarte asupra sa toate aceste lucruri esentiale ingrijirii personale. Cu toate acestea, daca gazduiti un cuplu pentru o calatorie de doua saptamani, atunci aveti grija la cantitatea articolelor pentru baie, in asa fel incat sa se potriveasca cu perioada de timp pe care o petrec in hotelul dvs. Alternativ, va puteti asigura ca serviciul de menaj inlocuieste in mod regulat obiectele mai mici.

Cand selectati articole ce vor fi folosite in baia hotelului, merita, de asemenea, sa luati in considerare locatia unitatii dvs. De exemplu, daca oaspetii se afla intr-o statiune pe plaja, ar putea merita sa adaptati produsele avand in vedere acest lucru. Unele branduri ofera game specifice, cum ar fi produsele pentru par potrivite pentru plaja, concepute pentru a proteja impotriva daunelor provocate de mare si soare.

In mod similar, daca gazduiti oaspetii intr-o cabana la munte, va recomandam sa luati in considerare mai multe articole hidratante, cum ar fi lotiuni de corp si asa mai departe.

Fiecare produs cosmetic trebuie, deci, adaptat cerintelor si locatiei. De asemenea, nu uitati de prosoapele de baie, halatele pufoase si papucii confortabili, obiecte pe care orice client ar trebui sa le gaseasca in camera de hotel. Toate cele de mai sus, pot fi gasite la sanito.ro. Calitatea este buna si preturile sunt convenabile pentru toata lumea. In plus, veti avea o gama diversificata de unde sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai mult.

By