brazi de craciun in culori

Celebrul, Mhoni Seer, care ne surprinde mereu cu unele dintre viziunile si predictiile sale, impartaseste de data aceasta culorile pe care trebuie sa le poarte bradul de Craciun daca vrem sa atragem abundenta in 2021, precum si sanatatea si, de asemenea, sa eliminam energiile negative.

Se mentioneaza ca una dintre culorile de baza de folosit in brazi de Craciun de la BraziCraciun.net ar trebui sa le poarte in acest an este culoarea rosie; sfere, sipci si mai multe ornamente in rosu ar trebui sa abunde in copac, ceva care nu este foarte complicat, deoarece este o culoare tipica a sezonului.

Potrivit vazatorului, aceasta culoare este esentiala, deoarece ne va ajuta sa ne dezbracam de niciun fel de energie negativa, precum si de deochi sau un fel de „vrajitorie” care ne-a deranjat in 2020.

Alte culori care nu pot lipsi de pe un brad de Craciun in acest an sunt de argint si alb. Poti alege intre una si alta sau poti amesteca elemente cu ambele culori in acelasi mod in sfere, sipci sau ornamente pe care doresti sa le pui in copac.

Atat albul, cat si argintul servesc pentru a atrage energie curata in casa, adica aspecte pozitive, cum ar fi abundenta, precum si sanatatea intregii familii in anul urmator.

Mhoni Seer recomanda utilizarea culorii albastre puternice, dar intr-un mod foarte redus, cu aproximativ cinci sau sase sfere in aceasta culoare va fi suficienta, in functie de dimensiunea unui pom de Craciun, acest lucru pentru a genera un echilibru atat din punct de vedere vizual, cat si energetic.

In cele din urma, daca plasezi de obicei un inger la varful copacului, acesta trebuie sa fie complet alb sau puteti adauga, de asemenea, detalii rosii, cum ar fi o tunica sau o pelerina rosie.

Ritual pentru a atrage o abundenta mai mare in casa de Craciun

Pentru a insoti culorile bradului de Craciun si toata energia pe care o reprezinta in acest an, Mhoni Seer adauga inca un ritual cu care abundenta si energia pozitiva se vor inmulti, pe langa faptul ca functioneaza ca o aroma bogata de Craciun.

Pentru aceasta pitonisa recomanda cumpararea a trei pana la sase mere rosii.

Apoi pune cuisoarele sau comestibile la mere.

Apoi, va trebui sa captusesti o placa cu folie de aluminiu si sa plasezi un pat de orez pentru a pune merele deasupra.

Urmatorul pas este sa iei cateva tije sau ramuri de scortisoara pentru a le imparti in jumatate sau in bucati mici si a le pune pe mere. Aminteste-ti ca scortisoara este excelenta pentru a scapa de energia negativa.

In cele din urma va trebui sa presari sclipici de aur ca simbol al bogatiei pe mere si scortisoara, acest lucru va ajuta casa si economia personala.

Mhoni Seer indica faptul ca aceste mere ar trebui sa fie lasate din prima zi in care ati montat un brad de Craciun superb, pana la sfarsitul sarbatorii, sau il poti lasa pana in a doua zi a anului.

Oricum, daca observi ca merele incep sa putrezeasca sau sa faca stafide, trebuie sa arunci acele mere si sa repeti procedura pentru a plasa altele noi.

Cu aceasta te asiguri ca elimini vibratiile si energiile rele, astfel incat casa voastra sa fie complet curata si sa vibreze ridicat la acest sfarsit de an.

Craciunul in tihna

De Craciun, se sta alaturi de familie, se impart amintiri si se canta colinde, se gusta din bucatele preparate de gispodinele casei si se desfac cadourile mult asteptate. De Craciun sa fii mai bun, mai intelept, mai iertator si mai deschis catre cei de langa tine!

By