Pasionații de mașini înțeleg cât este de important să ai grijă de autoturismul tău date fiind numeroasele riscuri la care este expus atât în trafic, cât și în parcări sau chiar acasă. Inevitabil pot apărea urme, zgârieturi sau infiltrații de rugină care pot influența aspectul acesteia. Multe dintre acestea nu ies la polish, iar vopsirea este foarte costisitoare. Ce faci în această situație? Alege serviciile premium de la ColantariDesign și oferă o nouă față mașinii tale!

Când se recomandă apelarea la această soluție?

Poți să îți colantezi mașina ori de câte ori vrei să îi schimbi aspectul. Fie că îți dorești o altă culoare, un alt finiș ori să imprimi un model personalizat, este o soluție foarte rapidă și ieftină prin care poți face asta. În plus, poți opta atât pentru aplicarea de folie pe toată suprafața mașinii, ori doar pe faruri, capotă sau elemente interioare.

Totodată, este o metodă de acoperire a micilor defecte care au apărut în timp, dar și de prevenție în vederea apariției unora noi. Folia funcționează drept barieră de protecție față de mediul exterior în așa fel încât soarele, apa sau ninsoarea să nu mai aibă un efect negativ asupra aspectului mașinii tale.

De ce să optezi pentru colantare în detrimentul polish-ului sau a vopsirii?

Deși există multiple metode prin care să poți îmbunătăți imaginea mașinii tale, există câteva argumente care te vor convinge că serviciile de colantare sunt alegerea ideală. În primul rând, este o alternativă mult mai ieftină și rapidă decât oricare alta. Trebuie doar să alegi modelul dorit, să faci o programare și în câteva ore mașina ta arată iar ca nouă.

De asemenea, îți oferă posibilitatea de personalizare în funcție de dorințele proprii. Poți fie să alegi din opțiunile prezentate pe site, fie să transmiți o grafică personalizată pe care să o aplici oriunde îți dorești pe mașină.

Materialele din care folia este realizată este foarte rezistentă și permite finisarea mată sau lucioasă. Totodată protejează suprafețele pe care este aplicată de eventuale degradări și arată impecabil ani la rând.

Solicită chiar acum o ofertă

Intră pe site, alege unul dintre modelele expuse și plasează o comandă ori solicită o ofertă personalizată în baza unor cerințe specifice. Te vei putea bucura și de montarea impecabilă a foliei pe mașina ta direct la sediul Colantări Design. Pentru a evita îmbinările imperfecte sau formarea unor bule de aer, procedura se face cu o singură bucată de folie de către profesioniști atenți la fiecare detaliu. Vei obține astfel un rezultat perfect, cu o investiție minimă.

Colantări Design este locul în care poți da o nouă față mașinii tale într-un timp record și cu un cost minim!

By