Etuo

Husele pentru smartphone sunt un loc de joacă veritabil. Pe de o parte esențiale pentru siguranța telefonului, asigurând acestuia protecție în caz de cădere sau de impact, ele se dovedesc, de asemenea, un motiv bun să te lași condus de creativitate și imaginație.

Vrei o carcasă cu adevărat originală pentru smartphone-ul tău? Uită de modelele standard, creează o carcasă pentru smartphone care este diferită de oricare alta cu o husă personalizată! Complet personalizabilă datorită software-ului de creație disponibil online, husele  personalizate pentru smartphone îți permit să creezi o husă unică care să te reprezinte în totalitate. Principiul este simplu: alegi o fotografie care îți va servi drept fundal pentru husa ta și poți personaliza cele mai mici detalii.

Husă pentru smartphone personalizată

Deoarece este esențial pentru tine în fiecare zi, smartphone-ul tău este unul dintre obiectele care nu te părăsesc niciodată. De aceea, cu siguranță ți-ar plăcea să fie complet personalizat, cu o carcasă creată doar pentru tine. Premium, rigidă, din silicon, husă sau chiar carcasă: se adaptează dorințelor tale și este împodobită cu una dintre cele mai bune amintiri, o fotografie care îți amintește de momente frumoase sau un portret al familiei tale, o amintire de la Crăciun sau o amintire potrivită pentru vară.

O husă așa cum îți dorești

Deoarece piața smartphone-urilor este bogată în modele, husele personalizate sunt disponibile într-un număr infinit de formate. De la Apple iPhone 11 la Huawei P20 lite, inclusiv smartphone-ul Samsung Galaxy S21 Ultra sau Samsung Galaxy S20 și iPhone Xr, husele foto personalizate se adaptează tuturor. Indiferent de modelul tău de smartphone, vei găsi carcasa potrivită. După alegerea dimensiunilor, vine cea a tipului de husă foto personalizată. Carcasă premium, carcasă întărită, capac cu clapă laterală, piele sau carcasă rigidă din lemn… posibilitățile sunt nelimitate. Indiferent de materialul tău și indiferent de format ( carcasă, cu sau fără clapetă, rigidă), ți se oferă o carcasă foto personalizată. În cele din urmă, decizi culoarea finisajelor care se potrivesc cu vremea de afară. Mai degrabă strălucitoare sau mată pentru carcasa premium, rigidă, neagră, albă sau transparentăm tu alegi.

O husă cadou

Husele foto personalizate pentru smartphone-uri sunt accesorii premium. Acest lucru este dovedit de calitatea materialelor oferite, cum ar fi lemnul și pielea. Rezistente și concepute pentru a-ți îmbunătăți fotografiile, acestea sunt, de asemenea, cadouri excelente. Dacă ai deja propria husă foto personalizată, împărtășeștei această plăcere celor dragi. Pe lângă faptul că este utilă, carcasa foto personalizată îți permite să ai amintirile aproape, precum și cele mai bune fotografii care să te însoțească peste tot și să zâmbești tot timpul zilei. Pentru un cadou personal, nu există nimic mai bun ca un cadou foto personalizat.

Modele adaptate telefonului tău

Profită de un model adaptat smartphone-ului tău, dar și de un material de nouă generație, pentru calitate reală zi de zi. Imprimare completă pe suprafață, protecție la colț, calitate ridicată pentru a-ți proteja perfect telefonul: carcasa personalizată este atât elegantă, cât și rezistentă și te însoțește peste tot zi de zi.

By