Doresti sa beneficiezi de o colaborare avantajoasa impreuna cu echipe din domeniul consultantei si consilierii in afaceri? Ai nimerit in locul potrivit deoarece la Invest Point iti oferim diverse servicii din acest domeniu, fiind efectuate la standarde de performanta si calitate garantate. Astfel ca daca ai nevoie de evaluarea unei societati, de analize imobiliare si consultanta, echipa noastra este pregatita sa te ajute, fiind profesionala, dedicata colaborarilor cu clientii si orientata catre gasirea unor solutii adaptate diverselor situatii. Totodata, oferim un raport calitate-pret foarte avantajos, astfel ca nu ezita sa ne contactezi si sa apelezi la noi. Evalueaza afacerea cu Invest Point si obtine cele mai bune rezultate. De asemenea, iti propunem sa intri pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii.

Evaluarea intreprinderilor

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii pentru evaluarea firmei, cu scopul de a estima costurile in vederea vanzarii afacerii. In acest sens folosim criterii de evaluare care constau in estimarea valorii cu care o intreprindere se poate vinde. Criteriile de evaluare pot fi utilizate pentru acorduri de cumparare-vanzare sau pentru a oferi informatii actionarilor. Specialistii nostri se bazeaza pe anumite proceduri folosite in vederea estimarii valorii economice a unei societati, respectiv nivelului de implicare in afacere. Totodata, evaluarea intreprinderii se poate realiza si daca aceasta se afla in insolventa, cu scopul de a determina daca poate fi vanduta sau recuperata. In acest sens, evaluarile de rentabilitate pentru o afacere reprezinta servicii care se pot realiza in diverse scopuri, fiind foarte importante pentru investitori.

Profesionalism si experienta

Atunci cand avem in vedere evaluarea unei societati, echipa de la Invest Point tine cont de mai multe etape, iar acestea constau in diverse premise cu care se va incepe, precum ansamblul activelor si totalitatea activelor care au fost folosite pentru efectuarea anumitor operatiuni, determinarea valorii in cazul in care compania este folosita continuu, valoarea pe care activele o detin atunci cand sunt utilizate in mod individual sau pentru operatiuni de afaceri, dar si valoarea pe care activele o detin in cazul in care sunt vandute individual. Astfel ca la Invest Point vei fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere si poti avea incredere maxima in specialistii nostri. In acest sens, nu ezita sa accesezi site-ul nostru pentru a analiza mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim, inclusiv cele de evaluarea afacerilor.

Cele mai inalte standarde de performanta

Atunci cand apelezi la serviciile noastre, fii sigur ca specialistii de la Invest Point vor obtine cele mai bune si relevante rezultate, indiferent de serviciile de care ai nevoie, precum evaluari, consultanta sau analiza imobiliara. De asemenea, contacteaza-ne direct prin telefon sau prin email si vei economisi timp, iar de restul ne ocupam noi.

By