Panourile solare sunt mai bune pentru mediu si pentru portofelul tau. Deci, de ce sa asteptati sa treceti la energie solara? Acum este momentul perfect pentru a va explora optiunile. Iata 10 motive pentru care energia solara este cea mai buna alegere pentru nevoile voastre de energie:

Care sunt beneficiile energiei solare?

1) Economisiti bani cu o rata de energie solara garantata, care este mai mica decat tariful  de utilitati de astazi! In plus, puteti utiliza energia solara in mai multe moduri. Spre exemplu, o puteti folosi clasic cu panouri solare sau fotovoltaice, dar o puteti folosi la fel de eficient si cu sisteme mai mici, asa cum sunt lampile solare de gradina. Click aici pentru mai multe detalii!

2) Schimbati acum si va veti bloca tariful timp de 20 de ani, ceea ce va protejeaza de cresterile tarifelor de la compania dvs. actuala de utilitati.

3) energia solara creste valoarea majoritatii locuintelor, asigurandu-va ca locuinta pe care o aveti se vinde mai rapid si la un pret mai mare, deoarece cumparatorii de case recunosc valoarea facturilor lunare de energie mai mici.

4) Energia solara este regenerabila, fara carbon si sustenabila, spre deosebire de energia traditionala, care genereaza gaze cu efect de sera si creste amprenta de carbon.

5) Nu depinde de retea! Energia solara va face sa fiti mai putin dependenti de energia electrica traditionala si de utilitati.

6) Casa ta este situata intr-o zona nu atat de insorita? Este in regula! Sistemele de energie solara functioneaza oriunde, chiar si in zonele cu ierni lungi si multa zapada.

7) Panourile solare necesita intretinere mica sau deloc si sunt rezistente la vreme extrema.

8) Daca panourile solare produc mai multa energie decat consumati pe care il aveti, firma de utilitati va recompenseaza pentru surplusul trimis la retea. Creditele pot fi folosite atunci cand nu este atat de insorit, cum ar fi noaptea si in zilele innorate.

Bucurati-va de beneficiile de a avea in echipamente de buna calitate pe care sa va puteti baza si firme care va monitorizeaza puterea 24/7. Cautati date despre performanta panourilor? Firmele care vand astfel de panouri va pot oferi informatii oricand. Vedeti cat ati putea economisi trecand la energia solara utilizand simulatoare special concepute in sensul acesta.

Valorificati puterea soarelui pentru a va scadea facturile, pentru a creste valoarea casei, pentru a prelua controlul de la utilitati si, cel mai important, pentru a contribui la o lume mai curata.

Pentru mai multe sfaturi pentru casa voastra inteligenta si stilul vostru de viata verde si durabil, ramaneti conectat la cele mai noi si mai moderne sisteme de economisire a energiei si cititi mereu despre inovatiile care au loc in acest domeniu.

 

Marimea sistemului, tariful, economiile si disponibilitatea variaza in functie de locatie, consumul de energie electrica si compania de utilitati. Termenii de plata variaza si pot include o rata fixa ​​sau o rata crescatoare de 2,9% anual timp de 20 de ani. Totul depinde de firmele cu care lucrati si de furnizorul de energie electrica.

By