Poti apela oricand la echipa de la Casa Funerara Luca pentru e beneficia de sprijinul necesar in desfasurarea si organizarea ceremoniilor de inmormantare. Suntem o companie de pompe funebre profesionala, serioasa si implicata in oferirea de servicii si pachete funerare accesibile pentru toate buzunarele. Atunci cand treci prin clipe dificile, noi suntem alaturi de tine sa te indrumam si sa te ajutam in tot acest proces.

Tinem cont de toate nevoile si dorintele clientilor nostri, intrucat pachetele disponibile pot fi adaptate la nevoie. De asemenea, oferim varietate si diversitate, dar si un raport calitate-pret foarte avantajos, intrucat sa fii in totalitate multumit de alegerea facuta. Totodata, poti apela cu incredere la consultanta, unde echipa noastra te asteapta cu cele mai bune solutii si recomandari in functie de situatie si de cerinte. Casa Funerara Luca iti sta la dispozitie non stop, astfel ca te poti baza pe noi la nevoie, indiferent daca este noapte sau zi. Iti propunem sa intri pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii si pentru a ne contacta rapid si eficient.

Seriozitate, profesionalism si implicare

In cadrul companiei noastre de pompe funebre, vei regasi o echipa implicata, profesionala, serioasa, care este gata sa te ajute in orice moment. Bazeaza-te doar pe specialisti atunci cand te afli in momente dificile si ai incredere ca ai facut cea mai buna alegere atunci cand apelezi la noi. In plus, experienta bogata pe care o detinem poate fi siguranta unei calitati impecabile a serviciilor oferite, dar si a produselor, pachetelor pe care le oferim. Nu ezita sa apelezi la profesionisti atunci cand ai nevoie.

Ne poti suna oricand

De la doar cateva click-uri distanta ne poti contacta direct prin numarul de telefon afisat si poti beneficia de consultanta in alegerea unui pachet potrivit, dar si pentru a afla mai multe informatii si detalii cu privire la pachetele pe care le oferim.

Cele mai avantajoase oferte

La Casa Funerara Luca avem cele mai avantajoase oferte in ceea ce priveste gama de pachete funerare, intrucat acestea sunt variate si diferite, in functie de cerinte si preferinte. Orice familie care apeleaza la noi va putea regasi un pachet conform cu bugetul de care dispune deoarece preturile sunt foarte accesibile. Toate pachetele includ elementele necesare pregatirii ceremoniei de inmormantare, astfel incat te poti incadra in suma dorita si sa beneficiezi de fiecare detaliu important. Vei regasi pe site-ul nostru, atat pachete ieftine, cat si optiuni pentru un buget mai ridicat, astfel ca ne conformam tuturor solicitarilor si dorintelor clientilor nostri. Totodata, dispunem si de posibilitatea de a benefica de pachete gratuite in cazul in care achiti cu talonul de pensie si te ajutam sa obtii mai rapid ajutorul de deces.

Intra pe site

Pe site-ul nostru ai acces la diverse informatii care te pot ajuta in alegerea unor servicii si pachete funerare potrivite, astfel incat nu trebuie sa depui eforturi foarte mari pentru a te orienta catre variantele dorite. Poti vizualiza in doar cateva momente, gama de pachete funerare si tot ceea ce iti putem pune la dispozitie pentru desfasurarea ceremoniei de inmormantare.

Sprijin complet

In plus, oferim clientilor nostri consultanta gratuita in vederea alegerii unui pachet funerar potrivit si pentru a discuta eventuale detalii sau pentru a oferi recomandari utile. Nu in ultimul rand, serviciile noastre sunt diverse si acopera toate nevoile din aceasta situatie, de la ajutorul pentru intocmirea documentelor de deces, procedurile de cosmetizare, imbalsamare, igienizarea decedatilor, la asigurarea de transport funerar, manipularea decedatului, pana la dispunerea de pachete pentru parastas-pomana sau aranjamente florale. Gasesti tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc, doar la Casa Funerara Luca.

By