Cand intervine decesul unei persoane, aceasta are parte de odihna vesnica si altii trebuie sa lucreze intens ca inmormantarea sa fie facuta la timp.

Pentru inmormantarea legala se impun a fi indeplinite mai multe formalitati. Acestea sunt: aducerea medicului la domiciliu, sa constate decesul si obtinerea certificatului de deces de la Primarie.

Cu firma de pompe funebre 07funerare Iasi totul se simplifica si apartinatorului ii vine mult mai usor, fiindca are si un umar pe care sa planga si mai multe maini pricepute care muncesc intens ca inmormantarea sa fie organizata fara cusur.

Poate unora li se pare simpla obtinerea documentelor necesare inhumarii legale, dar in realitate nu este asa. Oamenii care au suferit pierderea unei persoane dragi au nevoie de timp sa isi revina, nu trebuie sa fie suprasolicitati in orgnizarea inmormantarii.

Sa stai cu sufletul ranit grav pe la usi si ghisee dupa acte nu este normal. Firma de pompe funebre inscrisa in baza de date a dispeceratului funerar national vine in locul unde s-a produs decesul cu medic care scrie pe loc certificatul de deces, se ocupa de intreaga ceremonie, fara sa omita ceva sau sa greseasca. Sunt profesionisti si au organizat excelent sute de inmormantari pana acum.

Echipa de profesionisti isi imparte sarcinile si pregateste atent ceremonia, astfel incat toate traditiile si normele sunt respectate.

Spuneam ca firma respectiva este umarul pe care plangi si nu exagerez sub nicio forma. Stii de ce? Poti suna la  orele 22,30/ 23/24 cineva discuta cu tine la ora la care ai impresia ca au disparut toti oamenii din lume si ca ai ramas singur cu decedatul!

Cel de la capatul firului te va lasa sa iti usurezi sufletul, apoi te va consilia cu pricepere, fiindca trebuie sa stii totul despre etapele inmormantarii celui drag.

Sunt lucruri pe care tu le alegi si echipa executa sau indeplineste dorinta. De pilda modelul sicriului este ales de apartinator dintre zecile de modele din stocul firmei. In magazia firmei sunt sicrie de diferite dimensiuni, culori si esente, alegerea nu iti este deloc limitata.

Am discutat cu multe persoane din Iasi care au pierdut oameni dragi si au apreciat diversitatea modelelor de sicrie pe care firma 07Funerare Iasi le pune la dispozitie.

Sicriul ales vine complet echipat, de inscriptionarea crucii se ocupa tot firma, asa ca iti ramane sa stabilesti daca doresti un machiaj profesionist pentru cel drag ca imaginea lui sa fie ca in timpul vietii.

Moartea urateste, fiindca sangele din obraz dispare si paloarea specifica sperie. Sunt insa tehnici si produse care fac minuni si in cazul unei morti violente, Daruieste-i celui dag un chip fumos la plecare!

Apartinatorul alege sa ceara firmei un pachet complet de servicii funerare sau unul partial si de restul sa se ocupe personal. Cel mai bine este ca oamenii priceputi sa se ocupe de tot, mai ales ca ei actioneaza in echipa si isi impart sarcinile.

Continutul pachetelului cu mancare ce va fi impartit fiecarui participant la inmormantare este ales tot de aparatinator, la fel si meniul de la reastaurantul unde va avea loc parastasul.

Nu am vorbit nimic despre cea mai grea etapa a organizarii si anume pregatirea decedatului. El este preluat de la locul in care a avut loc decesul cu o masina speciala, in conditii de maxima decenta si dus in sala special autorizata, unde i se acorda ingrijirile necesare.

Aici este spalat cu grija, unghiile ii sunt taiate, parul spalat si pieptanat, iar trupul igienizat atent este imbalsamat. In prezent se folosesc substante de conservare de calitate premium, iar la cererea familiei inmormantarea poate fi amanata cu 7-10 zile, in cazul in care o persoana apropiata este plecata peste hotare, doreste sa participe la ceremonie, dar nu poate veni asa de repede in tara din motive obiective.

Decedatul este imbracat cu hainele alese de apartinator si asezat in sicriul aranjat cu perna, cu lenjerie fina si alba conform traditiei.

Masina funerara este pregatita din timp. In afara faptului ca are toate taxele platite, ea este spalata, revizuita, ca transportul sa fie la inaltime. Aceasta masina speciala vine la pachet cu urmatoarele facilitati:

-este eleganta spre deosebire de alte mijloace de transport improvizate.

-in prezent este singurul mijloc de transport funerar legal

-usa se incuie si sicriul sta in siguranta tot timpul drumului. Nu exista nici cea mai mica probabilitate ca acesta sa alunece din masina sau sa se rastoarne.

-langa decedat se pot pune capacul de la sicriu, crucea inscriptionata si coroanele funerare.

-masina este prevazuta cu frig si vara inmormantarile au loc fara incidente olfactive. Pe de o  parte actioneaza imbalsamarea, pe de alta parte ajuta si temperaturile scazute din masina funerara cu care se transporta sicriul si sa nu uitam ca firmele dispun de capace frigorifice pentru sicriu pe care le inchiriaza.

07Funerare Iasi este alaturi de familia indurerata de la primul apel pe care aceasta il face pentru a solicita ajutorul si pana la organizarea parastasului. Sa ai un ajutor de nadejde in astfel de clipe grele valoreaza enorm, de aceea toti beneficiarii serviciilor acestei firme si-au exprimat recunostinta in cuvinte alese.

Daca te confrunti cu moartea unei persoane dragi si esti din Iasi, pune mana pe telefon si suna la aceasta firma care ia greutatea de pe umerii tai si iti lasa in schimb multumirea ca ai facut cea mai buna alegere pentru cel drag!

Stiu ca despartirea prin moarte este cea mai grea, dar ia in calcul faptul ca este un proces firesc si ca ai mari indatoriri pentru care iti trebuie putere. Puterea ta ti-o ofera firma de pompe funebre 07funerare Iasi.

By