Masajul este soluția ideală de a scăpa de stresul acumulat și de ne relaxa complet toți mușchii corpului. Suntem mereu pe fugă în ziua de azi, toată lumea fiind preocupată de ce se întâmplă în jurul lor, uitând astfel de ei înșiși. 

Masajul tantric este un alt tip de masaj de relaxare, benefic tuturor persoanelor. Pătrundeți într-o lume a plăcerilor senzoriale și lăsați-vă purtați într-o stare de relaxare totală cu ajutorul terapeuților, instruiți să vă satisfacă orice dorință.

De regulă, agențiile specailizate în massage tantric oferă o gamă largă de masaje tantrice, între care nuru massage și aqua massage sunt printre cele mai exotice. Însă masajul tantric nu este numai pentru persoane singure, ci și pentru cupluri. O sesiune de couples massage va contribui la relaxarea voastră, dar, în același timp, va aduce și un plus de armonie în cuplu.

Cuplul modern din zilele noastre adoră să experimenteze diferite forme de intimate care să le condimenteze relația, lucru de înțeles după mai mulți ani. Monotonia este problema principală care distanțează partenerii și pune o anumită barieră între aceștia. 

Poate unii sunt mai reticenți în a se deschide și preferă să nu discute despre problemele care le dăunează relației în cuplu. Tocmai din acest motiv, agențiile specializate în masaj tantric îți oferă un refugiu pentru a simți o legătură mai profundă cu partenerul tău, urmărindu-vă reciproc cum vă relaxați total și vă lăsați abandonați în mâinile delicate și pricepute ale terapeutelor noastre. Acestea vor ști cum să trezească apetitul sexual din fiecare persoană și vă vor învăța anumite tehnici benefice cuplurilor. 

În Londra, couples massage este una dintre cele mai căutate forme de terapie de către cupluri. Nu este doar o modalitate de a reaprinde scânteia în relația ta, ci și de a te reconecta și cu partenerul tău. Este un instrument versatil și util, care oferă o gamă întreagă de beneficii senzoriale și mentale atunci când este utilizat corect. Este pentru toată lumea: tinerii îndrăgostiți, cuplurile căsătorite, sau iubiți. Masajul tantric de cuplu este o experiență intimă de masaj cu partenerul tău, de obicei realizată folosind tehnici de masaj body-to-body de către un terapeut de masaj tantric calificat profesional. Scopul este de a-ți conserva energia și de a crea o legătură puternică cu partenerul tău. Maseuza vă va purta într-o experiență tantrică în care vă va masa pe dvs. și pe partenerul dvs. cu uleiuri calde, relaxându-vă încet și eliminând stresul acumulat între parteneri. Mișcările nu trebuie să fie dure și bruște, ci dimpotrivă. Mișcările și intensitatea trebuie să difere, astfel încât partenerul să nu se plictisească. Ele pot fi senzuale si complexe. Nu este un masaj care se face in grabă, ci din contră, se realizează lent și trebuie savurat. Maseuzele în tantra massage folosesc uleiuri speciale pentru a face atingerea cât mai plăcută și intensă, menținând un contact permanent al mâinilor cu pielea ta. 

Masajul tantric de cuplu este o modalitate uimitoare pentru două persoane de a obține plăcere senzuală și de a-și relaxa mintea și corpul în cel mai senzual mod posibil, în timp ce se privesc reciproc primind același tratament. Dacă dorințele sexuale sunt ignorate, atunci partenerul tău începe să găsească plăcere în altă parte. De ce să lași asta să se întâmple și relația de cuplu să se destrame?

Apelând la un masaj de cuplu, conexiunea dintre parteneri va deveni mai puternică, iar viața intimă va fi mult mai interesantă.

By