Nu lasam nimic la voia intamplarii cand vine vorba de reparatiile jantei si reconditionarea jantei. Va puteti baza pe partenerii nostri extrem de profesionisti, care isi inteleg foarte bine ambarcatiunile. Folosind masini special dezvoltate de la expertii nostri regionali, aspectul jantei poate fi readus la un luciu ridicat. Mergi cu jantele la un service roti si vei obtine cele mai bune rezultate cu jantele tale.

De regula, partenerii nostri certificati au nevoie de o saptamana pentru a va aduce jantele la un luciu ridicat. Acest timp trebuie sa fie pentru a se asigura ca jantele nou vopsite sunt complet uscate.

Aveti nevoie de o opinie de expert pe janta? Cel mai bun lucru de facut este sa intrebati imediat un specialist daca este posibil sa reparati janta de aluminiu deteriorata. Acest lucru va economiseste foarte multi bani si va permite sa reparati orice defecte inainte de a duce la daune majore. Daca este nevoie si specialistii recomanda, poti apela inclusiv la sudura jante aluminiu.

Reparatii jante – pot face asta?

Prima intrebare pe care ar trebui sa o puneti este daca puteti chiar sa va reparati singuri jantele. Deoarece ciudateniile mai adanci de pe janta nu pot fi intotdeauna reparate prin simpla lustruire, slefuire, crestare, amorsare sau vopsire. Doar aceste masuri va sunt disponibile cu adevarat daca doriti sa continuati sa folositi janta in trafic. Desigur, ati putea lua masuri mai complexe, cum ar fi tratamente termice, remodelare, sudare sau alte interventii mai profunde in material, dar janta serveste doar ca decor. Atunci nu mai are loc in trafic, deoarece siguranta la volan nu ar mai fi garantata. Daca apelezi la roluit jante Brasov vei obtine nu doar cele mai bune servicii ci si ajutor din partea unor specialisti care iti vor spune daca jantele tale mai pot sa fie salvate sau nu si care nu iti vor lua banii inutil pentru niste jante care oricum se vor strica din nou pentru ca sunt prea vechi sau pentru ca au fost mult prea tare afectate.

Este important sa retineti urmatoarele: Deteriorarile sau defectele optice care nu depasesc 1 mm pot fi tratate folosind masurile mentionate mai sus. Daca zgarieturile se adancesc, ar trebui sa vizitati un atelier. Practic, va aflati in siguranta cu o vizita la un specialist. Regula de 1 mm este inca un ghid util. Un bun exemplu in acest sens sunt scufundarile care pot aparea pe jantele din aluminiu : nu ar trebui sa reparati niciodata o astfel de roata din aliaj, ci sa o verificati intotdeauna de catre un specialist.

In cazul in care mergi in continuare cu jantele strambe, gandeste-te la faptul ca rotile tale vor avea de suferit si nu doar ele. Jantele strambe produc un zgomot care, in timp, va ajunge sa te deranjeze. De asemenea, tot jantele strambe sunt cele care iti vor afecta in timp anvelopele tocindu-le inegal. In cele din urma, tot jantele strambe vor afecta sistemul de directie al masinii.

 

By