In timpuri critice, de criza, trebuie sa gandim rapid, mai ales daca suntem nevoiti sa ridicam o cladire in 24 de ore sau un mini spital. Din fericire exista solutii, deoarece site-uri precum cabine-containere.ro ofera o gama de cabine pentru unitati militare, la preturi foarte avantajoase. Aceste cabine pot fi implementate pe orice fel de teren in orice conditie meteorologica, datorita materialului rezistent din care sunt fabricate, care se numeste fibrociment.

Placa de fibrociment nu contine nimic daunator mediului sau sanatatii umane. Nu are emisii de gaze, indiferent de conditiile climatice sau de timp, si nu este afectata de lumina ultravioleta. Placile de fibrociment sunt destul de durabile datorita ingredientelor sale, si faptul ca sunt produse sub presiune inalta si temperatura ridicata in timpul operatiei de autoclavare. Fibrocimentul rezista la produse chimice, precum si cu decalcificatori. Variatiile sezoniere nu sunt parametri importanti pentru placile de fibrociment, indiferent de zona climatica.

Principalele avantaje si beneficii:

-sunt incombustibile, ofera protectie mai buna la foc datorita faptului ca sunt produse greu combustibile;

-prezinta rezistenta mecanica superioara (clasa 2, masurata in conditii de umiditate);

-permit montarea usoara a sistemelor de acoperire, deoarece placile au margini drepte si nu necesita operatiuni de prelucrare a rosturilor, ci doar de suprafata;

-sunt realizate in diverse grosimi, ceea ce permite o gama larga de aplicatii;

-sunt perfect utilizabile pentru zone interioare cu umiditate medie si ridicata: bazine de inot, spalatorii auto, spatii de productie, subsoluri neincalzite, parcaje, suport placari ceramice etc.

-sunt utilizabile la exteriorul cladirii, pentru fatade multistrat, ca suport pentru finisajul decorativ, ca suport pentru termosistem (case pe structura metalica si lemn), ca separatoare de balcon, pentru placarea stalpilor structurali, pentru intradosuri, tavane sau diverse finisaje decorative.

Placile de fibrociment sunt ignifuge. Acestea pot fi utilizate cu usurinta in aproape fiecare detaliu al cladirii, atat la exterior, cat si la interior. Cele mai

comune domenii de aplicare pot fi rezumate dupa cum urmeaza.

Placile de fibrociment pot fi utilizate ca placaj interior sau exterior pentru toate tipurile de constructii si pentru fiecare detaliu al unei cladiri. Placile pot fi utilizate in intregime sau pot fi ajustate la dimensiunile cerute sau aplicate cu goluri de imbinare.  De asemenea, site-ul cabine-containere.ro ofera si o gama vasta de alte produse menite pentru business-uri sau pentru utilitati rezidentiale.

Ce alte produse gasim la cabine-containere.ro?

-Containere de birou;

-Containere depozitare;

-Containere WC / DUS;

-Containere de paza;

-Containere santier;

-Containere dormitor;

-Containere bucatarie;

-Containere spalatorie.

De ce este in crestere popularitatea birourilor si caselor din containere?

Casele de containere, numite si case de containere de transport sau case de containere de marfa, reprezinta o idee minunata si au multe avantaje, inclusiv:

Accesibilitate – Expedierea caselor containerizate este mult mai ieftina decat casa standard, ceea ce face ca proprietatea sa fie o posibilitate pentru mai multi oameni.

Durabilitate – Containerele de marfa au fost construite pentru a rezista la elementele calatoriei pe mare, cum ar fi vanturile puternice, ploile dure etc. Acest lucru inseamna ca locuintele pentru containere nu se vor scurge, vor rezista conditiilor meteorologice extreme si unii chiar sustin ca sunt rezistente la cutremure si la uragane.

Sustenabilitate – Nu veti folosi resurse noi atunci cand achizitionati o casa de containere, veti cumpara o casa facuta din material reciclat.

Spatiu pentru crestere – Puteti stivui casele de transport maritim unul peste celalalt pentru a crea un spatiu de locuit mai mare.

Rapid – Casele de containere pot fi asamblate foarte repede, facandu-le o solutie excelenta de adapost in situatii de urgenta (de exemplu, cand orasele au fost distruse de inundatii, cutremure sau uragane).

Relocare usoara – Daca decideti sa impachetati si sa va mutati oriunde in tara, va puteti aduce si casa.

Casele din containere erau folosite initial pe santier, in parcurile de camping sau in zonele de calamitate, pentru ca erau locuinte prefabricate, cu dimensiuni standardizate, carora li se puteau aduce diverse modificari si imbunatatiri rapid. Chiar daca pare un concept nou, casele din containere sunt chiar mai vechi decat ai putea crede, ele numara deja cateva secole, insa au devenit populare dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, mai ales in anii ‘90, cand reprezentau o adevarata tendinta in arhitectura.

Posibilitatea amplasarii modulara in functie de buget. Daca ai bani doar pentru 2 containere poti amplasa doar 2 containere si sa locuiesti in ele. Treptat cand mai economisesti bani mai poti amplasa si celelalte containere, sa le alipesti de cele anterioare si sa iti completezi schita casei.

Impozit mic pe locuinta. Containerele se pot amplasa pe stalpi de beton sau pe placa de beton, iar daca alegi varianta cu stalpi, impozitul se calculeaza pe amprenta la sol, deci impozitele sunt mai mici. Sunt finisate la interior deci se poate locui in ele.

Rezistente la foc. Tabla si materialele de izolatie folosite sunt rezistente la foc.

Rezistenta mare la cutremure. Fiind realizate din tabla cu structura metalica si montate prin prezoane, sunt stabile si foarte rezistente. Pot fi montate si demontate, fara a-si pierde din stabilitate. Daca esti nevoit sa te muti, se pot demonta si remonta in alt loc. Prezinta un confort termic ridicat daca sunt optimizate termic.

Variante multiple de amplasare. Daca va uitati pe internet gasiti cele mai ingenioase si utile proiecte de case din containere.

Este o afacere foarte buna sa investesti in case din containere modulare sau in cabine pentru unitati militare, deoarece pe termen lung investitia va fi profitabila 100%!

By