studio videochatstudio videochat

Cu cat capeti mai multa experienta intr-un studio de videochat, cu atat cresc sansele de a obtine venituri care depasesc cu mult salariul mediu existent in Romania. Experienta astfel acumulata, admiratorii fideli pe care ii castigi, cunoasterea celor mai mici secrete din domeniu reprezinta tot atatea explicatii ale acestui succes.

Dorinta de a continua

Exista o multitudine de exemple de reusita pentru fetele care au ales sa lucreze intr-un studio videochat ca www.studio20.ro si, cucerite de conditiile existente si de sansele oferite, isi doresc sa prelungeasca aceasta experienta pe cat de mult posibil.

De exemplu, o fata care la inceput se simtea prea in varsta pentru o astfel de cariera a ajuns, treptat, la urmatoarele concluzii: „Multumesc Studio20 si sper sa ramanem impreuna. Chiar daca va fi o zi cand nu voi mai putea lucra ca model (peste 10 ani, oare?), cu siguranta voi alege sa raman aici, sa ajut alte modele incepatoare, ca trainer sau manager de studio.“

Raquelle Diva si Devious Angel, doua dintre cele mai de succes modele, au dorit, la randul lor, sa ramana in acest domeniu fascinant chiar si dupa ce au castigat sume impresionante de bani. Prin urmare, ele si-au deschis propriul studio de videochat in Bucuresti, unde sunt gata sa le impartaseasca doritoarelor cunostintele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului.

Asadar, cine incepe o astfel de cariera si ii prinde gustul este apoi cucerita pe termen lung si nu mai vrea sa lucreze in alta parte. Iata cateva dintre explicatiile acestui atasament de durata!

studio videochat
studio videochat

Modul in care este rasplatita fidelitatea

Odata ce incepi sa lucrezi intr-un studio videochat, esti considerata parte din echipa si toata lumea este dornica sa te ajute. Inclusiv regulile sunt astfel gandite incat sa le rasplateasca pe fetele care lucreaza pe termen lung.

De exemplu, la inceputul activitatii esti ajutata sa iti completezi garderoba si trusa de machiaj, astfel incat sa te poti prezenta cat mai bine in fata camerei. Daca vei ramane in cadrul studioului pentru cel putin trei luni, aceste lucruri vor fi considerate cadou si nu va mai trebui sa le platesti vreodata. Daca, insa, alegi sa pleci mai devreme, atunci valoarea lor iti va fi oprita din ultimul venit incasat.

Exista inclusiv un bonus de 5% pentru parteneriat pe termen lung, care se plateste in luna iunie a fiecarui an, pentru tot anul precedent. De exemplu, in iunie 2021 bonusul s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2020.

Apoi, o alta forma de recompensare a modelelor care dobandesc vechime intr-un studio videochat este reprezentata de accesul la un sistem foarte avantajos de credite. Acestea sunt oferite direct de firma, nu prin intermediul unei banci, ceea ce inseamna ca nu vor fi aplicate dobanzi.

Cu ajutorul acestor credite, modelele isi pot cumpara masina sau casa dorita sau pot folosi banii in orice alte scopuri doresc. Ulterior, ratele le sunt retinute din veniturile pe care le obtin pe site-urile de profil.
Astfel, longevitatea si progresul constant sunt rasplatite in mai multe feluri, iar fetele isi doresc sa continue sa lucreze in domeniu cat mai mult timp posibil.

 

 

By