Daca detineti un PFA si amanati momentul de a face o schimbare din cauza faptului ca procedurile birocratice par mult prea complicate si necesita mult timp si efort, atunci ati gasit firma ideala care sa va ofere tot ajutorul de care aveti nevoie. Incubatorul de afaceri detine in gama de servicii specifice si ceea ce se numeste modificari pentru PFA. Mai exact, indiferent care ar fi natura, complexitatea si scopul acestui proces, tot ceea ce inseamna obtinerea de aprobari, semnaturi, documente si alte elemente esentiale va fi delegat catre experti autorizati care detin cunostintele si expertiza necesara pentru a realiza asta in cel mai scurt timp.

Ce este un PFA?

Acesta este acronimul care se foloseste la scara larga pentru Persoana Fizica Autorizata. Cu alte cuvinte, un PFA desemneaza acei oameni care pot desfasura in mod individual si perfect legal activitate economica, conform legislatiei in vigoare. Este o forma restransa a unei firme, care poate desfasura aproape aceleasi activitati, la scala mai mica si totodata cu mai putine reglementari stricte.

Ce modificari PFA pot fi necesare pe parcurs?

Dupa ce a fost infiintata aceasta entitate, odata cu trecerea timpului dar si cu dezvoltarea pe plan intern, poate aparea nevoia de a fi facute anumite modificari, in functie de traiectoria pozitiva sau negativa pe care a urmat-o. Asadar printre serviciile oferite de Incubatorul de afaceri se numara Adaugarea de cod CAEN PFA; Schimbarea sediului; Suspendarea sau reluarea activitatii sau chiar Radierea PFA-ului. Fiecare actiune este realizata in schimbul unui pret special stabilit in asa fel incat sa fie cat mai avantajos si accesibil pentru client. In ceea ce priveste orice modificare pentru PFA, tarifele se invart in jurul sumei de doar 299 de lei.

De ce sa alegeti sa lucrati cu Incubatorul de afaceri?

Taxele vizate de autoritati si institutii sunt incluse in costul perceput la inceput pentru a demara aceasta procedura. Astfel, pe parcurs nu va mai fi necesar sa achitati niciun cost suplimentar. In cazul in care ceea ce aveti nevoie nu se regaseste in lista de servicii expusa pe site, atunci puteti contacta direct specialistii si sa le comunicati problema cu care va confruntati. In acest mod, se pot pune bazele unei interventii speciale, in conformitate cu posibilitatile actuale. Daca actiunea dorita nu este viabila, se va incerca, de comun acord, gasirea unei solutii cat mai eficiente si rapide pentru situatia in cauza.

La Incubatorul de afaceri aveti posibilitatea de a beneficia de o oferta personalizata. Acest lucru se traduce prin faptul ca, daca doriti realizarea mai multor proceduri in cadrul aceluiasi contract, sunt vizate mai multe entitati economice, atunci se poate calcula o varianta cat mai avantajoasa care sa cuprinda toate etapele intermediare necesare.

By