Fiecare persoana are propriul ei mod de a-si decora podelele, indiferent de gusturile pe care le are. O solutie foarte buna prin care puteti face adevarate minuni in ceea ce priveste podelele, este reprezentata de alegerea unui covor potrivit, deoarece un covor de calitate poate chiar sa faca diferenta in ansamblul unei incaperi prin creerea unei atmosfere confortabile si exista o gama foarte variata de covoare profesionale ce sunt utilizate atat pentru propriile locuinte, cat si in domeniul HORECA, in spatii de birouri, mall-uri si asa mai departe.

Cu toate acestea stilul si materialul sunt foarte importante, de exemplu un covor care reproduce o varietate mai mare de culori prin asocierea de diverse fibre colorate una langa alta poate aduce camerei o pata de culoare dar si senzatia de un spatiu mult mai luminos si mai mare . Cu modelul potrivit, covorasele de interior pot veni ca o completare a mobilei  sau  pot chiar fura privirile prin jocul lor de umbre. Exista studii care arata faptul ca, au existat covoare acum mii de ani. Arta de legare a covoarelor a fost mostenita de la o generatie la alta, si mai ales fiecare familie de tesut avea propriul sau model distinctiv, in functie de popor, de traditie, de modalitatea prin care se confectioneaza si asa mai departe, lucruri care au fost date mai departe de la o generatie la alta. Initial primele covoare din istorie erau fabricate din lana, dar din secolul al-XX-lea , varietatea de materiale din care acestea pot fi fabricate este mult mai mare .

Covoarele au un rol estetic important, precum si rolul de a retine murdaria de pe incaltaminte, astfel incat sa nu se raspandeasca pe toata suprafata podelelor. Insa, un alt avantaj pe care il pot aduce covorasele profesionale este acela de a reduce zgomotul in incaperile mari, dar si a creea un spatiu primitor. Ele au devenit parte a tuturor spatiilor ce ne inconjoara , ajungand sa faca parte atat din spatiul industrial cat si din spatiile comerciale dar mai ales din hoteluri si case .

Exista inclusiv covoare exterior, acestea fiind construite special construite pentru a rezista la factorii de uzura externi , sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea , covorasele dedicate pentru spatiile exterioare, de regula la intrarea in diverse sunt extrem de rezistente la un trafic intens si ajuta la protejerea suprafetelor externe si bineinteles, astfel incat sa preia o parte din murdaria de pe talpile incaltamintei.

Atunci cand covoarele  sunt piesa centrala a unei camere si se pot gasi intr-un numar asa mare de culori, materiale, modele, forme, design si pot avea un numar lafel de mare de intrebuintari ar fi pacant sa nu profitam de preturile avantajoase pentru a ne moderniza propriile spatii.

Indiferent ca avem nevoie de o mocheta profesionala, de covoare speciale pentru birou, covorase HORECA, covoare speciale pentru exterior si asa mai departe, atunci magazinul online Sanito.ro, poate reprezenta cea mai buna optiune pentru nevoile tuturor.

By