Inainte de a angaja un avocat foarte bun, trebuie sa stii totul despre profilul sau profesional, dar si despre cel moral. Cariera si moralitatea reprezinta indicii sigure ca ai ales potrivit persoana care sa iti rezolve providential problemele.
Iata lista criteriilor importante pe care trebuie sa le urmaresti in cariera unui avocat roman
pe care il alegi sa te apere in fata instantelor din Israel:
1.Cunoasterea perfecta a limbii engleze si a limbii statului in care are loc procesul, dar si cunoasterea limbii romane. Este prioritar sa poti comunica perfect cu aparatorul tau in limba materna.
Discutia trebuie sa decurga onest, ca Samy Ilie avocat Israel sa stie din ce punct pleaca si mai ales cum sa contruiasca o aparare providentiala care sa te ajute sa castigi procesul sau sa iti redobandesti drepturile.
De asemenea, trebuie sa fii sigur ca avocatul poate pleda in limba in care i se vorbeste, limba pe care tu nu o cunosti.

2.Sa fie un profesionist de incredere tocmai fiindca tu nu stii limba respectiva si nu intelegi ceea ce spune. Samy Ilie a ajutat multi romani si toti i-au apreciat profesionalismul si onestitatea.
Romanul nostru este tipul de avocat care ajuta clientul si ramane alaturi de acesta pana la sfarsitul procesului. Implicarea lui este totala si in alte probleme cu care se confrunta romanii din Israel.

3.Sa aiba experienta. Nu poti lua ca aparator intr-o problema de viata si de moarte un stagiar sau un avocat aflat la primul sau dosar. Este drepr ca si el trebuie sa inceapa de undeva, dar sa nu fi tu cel pe care experimenteaza.
In spatele lui Samy Ilie stau sute de procese civile si penale castigate si mult bine facut romanilor, despre care vom vorbi pe larg.

4.Sa fi detinut functii importante in trecut, in domenii diferite legate de justitie, de respectarea legii si de securitatea statului respectiv. Un strain care a detinut functii cheie in statul care l-a adoptat inseamna ca este un specialist foarte bun si ca este demn de toata increderea.
Daca rasfoim profilul profesional al lui Samy Ilie vom fi profund impresionati de faptul ca a colaborat cu politia statului Israel in desfasurarea unor anchete grele, ca a condus echipe alcatuite din procurori puternici si ca a raspuns de securitatea a milioane de cetateni, intr-un stat in care se intampla multe evenimente nedorite.
La baza acestei cariere incununate de succes sta multa munca de calitate. Daca Israelul i-a incredintat misiuni atat de importante, poti si tu sa ii incredintezi cauza ta, fara rezerve.
Trebuie sa intelegi ca romanul nostru a concurat cinstit cu colegii sai nascuti, crescuti si scolarizati in Irael si el a fost cel care a castigat datorita perseverentei si profesionalismului, cu toate ca venea din Romania.

5.Sa fie un excelent cunoscator al legislatiei statului respectiv si sa fie la curent cu eventualele schimbari.

6.Ajutorul sau sa fie extins de la asigurarea apararii in fata instantelor la: eliberarea pe cautiune, demersuri pentru gratiere, suport pentru obtinerea cetateniei si pentru redobandirea permisului de conducere, redactarea contractelor la cumpararea unor proprietati, infiintarea unor firme in Israel, obtinerea unui certificat de buna reputatie si asa mai departe.
Te poti informa atent sa descoperi ca toate acestea au fost realizate de Samy Ilie pentru romanii care i-au cerut ajutorul si este bine sa detii informatia, sa stii pe cine poti conta, cand in Israel te confrunti cu o astfel de problema.
Spuneam ca si profilul moral este foarte important si am inceput deja sa il conturez simultan cu cel profesional. Dar despre empatia lui Samy Ilie nu v-am vorbit suficient. El stie ce inseamna ca un om sa stea intr-o inchisoare printre straini, sa nu inteleaga ce i se spune, sa se teama in fiecare secunda pentru viata lui. De unde stie toate acestea?
De la romanii care lipsiti de speranta ii solicitau adevarul si de la cei pe care i-a ajutat sa iasa pe cautiune.
La Samy Ilie empatia se impleteste cu perseverenta. Pe romanii care nu au obtinut eliberarea pe cautiune sau care nu au avut cu ce sa isi achite cautiunea, i-a ajutat sa obtina gratierea prezidentiala.

La solicitarea clientului, avocatul roman poate face acest lucru pentru el, redactand o scrioase convingatoare bazata pe prevederile legale.
Samy Ilie este disponibil si incurajeaza oamenii sa il sune la orice ora, cand au urgente de rezolvat, fapt care demonstreaza omenia sa.
De asemenea, el are capacitatea de a explica pe inteles clientului consecintele faptelor sale, modul in care poate fi aparat, etapele desfasurarii unui proces, practica instantelor civile sau penale din Israel.
Vestea buna este ca Samy Ilie poate fi angajat atat de persoanele fizice, cat si de firme sau de companii, iar costurile legate de serviciile sale sunt accesibile.
Romanii care au apelat la el considera ca interventiile sale sunt providentiale si colaborarea cu el a fost placut, incheindu-se cu bine ca finalul unui basm.
Conducatorii auto care au comis infractiuni si aveau nevoie de permis, l-au recapatat, cei anchetati de politie au fost eliberati, cei arestati au iesit pe cautiune sau au fost gratiati de catre presedinte. Samy Ilie ii iubeste pe romani, de aceea a ales sa ii apere si sa ii ajute dupa o cariera de 33 de ani de succes in Israel.
Analizandu-i profilul profesional, putem intelege ca in tot acest timp, el s-a pregatit intens sa isi ajute conationalii si a acumulat experienta.
Romanii rostesc cu respect si recunostinta sintagma: Samy Ilie avocat Israel.

By