Astăzi, când vorbim despre un adevărat centru SPA, vorbim despre un centru specializat dotat cu cele mai moderne echipamente, în care lucrează profesioniști în domeniul lor. Întregul concept de îngrijire SPA, vizează relaxarea complexă, îmbunătățind starea generală de bine. Nu există fleacuri: interiorul, atenția față de clienți, muzica, ceaiurile medicinale și cocktail-urile din plante, gustările ușoare hrănitoare, lumânările parfumate sunt foarte importante pentru starea de spirit a clientului.

Ai nevoie și de terapii cu duș Vichy

Terapia cu duș Vichy îmbină tradițiile orientale și occidentale ale tratamentelor umede. Alături de clasicul duș Vichy, această procedură oferă posibilitatea de împachetări corporale, peeling sau tratamente cu pietre fierbinți, precum și masaje umede, masaje tradiționale cu săpun și tratamente cu ulei Ayurveda. Panta ușoară a canapelei îmbunătățește confortul, deoarece apa și uleiul se scurg rapid de pe suprafață, ceea ce înseamnă confort maxim. Șina de duș orizontală este formată din duze, fiecare reglabilă individual și suprapusă, pentru a oferi cea mai bună terapie.

Tratament cu scruburi

Tratamentul cu scruburi este de fapt o terapie. Este destinat celor cărora le pasă de sănătatea și frumusețea lor. Scopul principal este îmbunătățirea sănătății. După o astfel de terapie, metabolismul se îmbunătățește, iar toxinele sunt îndepărtate. Ca urmare, bunăstarea, starea de spirit și aspectul pielii se îmbunătățesc. Scrubul  ajută la combaterea eficientă a celulitei și îngrijește pielea corpului. Granulele moi și abrazive curăță ușor porii pielii de murdărie și celule moarte, făcând pielea netedă și elastică. Scrubul stimulează procesele de reînnoire celulară și pregătește pielea pentru îngrijire intensivă ulterioară.

Modelare corporală

Programele de tratamente corporale vizează modelarea activă a corpului. Pentru a face acest lucru, sunt incluse cele mai eficiente metode de tratare a grăsimii corporale și a celulitei. Rezultatul este rapid vizibil: contururile corpului devin mai clare, semnele externe ale celulitei si vergeturile sunt eliminate, pielea devine mai elastică, cu un tonus mai bun. Astfel, corpul tău va scăpa de flacabilitate sau coaja de portocală.

Ritualuri corporale în Hamam

Aroma caldă și profundă a produselor de tratament reduce oboseala, dă vigoare și crește veselia. Cele mai delicate particule bio curăță delicat pielea, tonifică și împrospătează. Componentele utile din compoziție oferă pielii nutriția necesară, care este extrem de utilă în sezonul rece sau în sezonul cald. La un centru SPA vei experimenta doar confort alături de o băutură revigorantă, care adăugă note plăcute ședinței tale.

Gift Card la centrul SPA

Un Gift Card la un centru SPA este un cadou care poate fi oferit unei persoane dragi, unui prieten sau unui coleg. Un astfel de cadou este ideal pentru tinerii căsătoriți, pentru părinții tăi și pentru toți cei care visează la relaxare completă într-un mediu plăcut. Cu siguranță va atrage orice persoană care se simte în mod constant obosită și stresată și dorește să scape de problemele și agitația vieții de zi cu zi, griji și anxietăți. Cu un Gift Card poți veni singur, cu persoana iubită sau în compania prietenilor. Poți beneficia de o petrecere sau de o întâlnire romantică în doi și patru mâini de masaj. Cu un Gift Card poți surprinde plăcut pe toată lumea.

Salonul Spa încântă clienții nu numai cu o varietate de programe pentru tratamente, ci și cu calitatea superioară a serviciilor, disponibilitate, beneficii mari pentru sănătate. Masajul SPA și alte tratamente sunt efectuate de maeștri experimentați care folosesc produse cosmetice thailandeze moderne de înaltă calitate, cu un efect complex sau tratamente noi create în salonul SPA. Salonul a creat condiții pentru relaxare completă și confort maxim. Nimeni nu se va simți stânjenit. Întotdeauna este găsită o abordare față de orice persoană indiferent dacă ești client al centrului SPA sau vii pentru prima dată. Toți maeștrii nu sunt doar atenți, ci și extrem de tactici. Un Gift Card cadou pentru masaje și tratamente SPA sunt populare datorită prețului lor relativ scăzut. Sunt disponibile pentru toate categoriile de clienți și poți alege o ofertă profitabilă chiar dacă bugetul tău este limitat.

By