Aveți un calculator second hand windows 10 si intel core i7 ? Bine. Acestea sunt modalități fabuloase de a face o mulțime de muncă, iar în era digitală, nu este o sarcină ușoară. Cu toate acestea, aplecarea peste birou pentru a tasta și a vedea ecranul ar putea avea un impact teribil asupra sănătății tale. Petrecerea unui timp prea încovoiat poate cauza tot felul de probleme de spate, inclusiv dureri îngrozitoare, sciatică și chiar o deformare a coloanei vertebrale! Ouch. Doar pentru că se întâmplă la mii de americani, totuși, nu înseamnă că trebuie să ți se întâmple și ție. Prin adăugarea de brațe ergonomice pentru monitor la biroul dvs., puteți opri problemele de sănătate înainte ca acestea să înceapă. Aceste mici invenții la îndemână se pot monta fie pe pereți, fie pe birouri, pentru a susține ecranul computerului. Partea cea mai bună este că sunt completate cu brațe retractabile care aduc computerul la tine, astfel încât nu trebuie să te obosești încercând să ajungi la el!

Suporturi pentru CPU

Apropo de calculatoare, probabil că ai lovit din greșeală unitatea care ocupă atât de mult spațiu sub birou de mai multe ori până acum. Enervant, nu-i așa? Ei bine, știai că păstrarea hard disk-ului computerului pe podea este periculoasă? Nu numai că ocupă tot spațiul pentru picioare, dar poate fi și o rețetă pentru dezastru. Oricine care și-a vărsat cafeaua de dimineață ar trebui să își imagineze cu ușurință că poate vărsa o băutură pe hard disk-ul computerului. Flăcările de scântei și aburi nu sunt probabil nimic în comparație cu furia unui șef supărat care acum trebuie să plătească pentru a vă repara calculatorul de la birou. Evitați accidentul de tren înainte ca acesta să deraieze cu un suport simplu și ieftin pentru CPU. Aceste mici dispozitive ingenioase se montează sub birouri pentru a ține hard disk-urile departe de podea. Pe lângă faptul că eliberați spațiu pe birou, evitați, de asemenea, tone de dezastre potențiale. Veți recupera chiar și o mare parte din spațiul pentru picioare! Monitoare second hand ieftine de la dab it .

Scaune ergonomice

Dacă ați așteptat prea mult să cumpărați brațul pentru monitor și plătiți pentru asta cu dureri de spate, nu vă temeți. Producătorii de mobilier de birou au recunoscut situația dificilă a lucrătorilor de birou care suferă de dureri de spate și au dezvoltat o soluție pentru a elimina durerea din parc! Scaunele ergonomice sunt una dintre tendințele cu cea mai rapidă creștere în mobilierul de birou din prezent. Tot mobilierul ergonomic este foarte reglabil, fiind conceput pentru a îmbunătăți confortul și productivitatea la locul de muncă. Nicăieri acest lucru nu este mai evident decât în cazul scaunelor ergonomice de birou. Așa cum există o soluție de scaune ergonomice pentru aproape orice nevoie de birou, există, de asemenea, un scaun ergonomic pentru aproape orice durere. Așadar, fie că aveți probleme de spate, dureri articulare, crampe la picioare sau chiar circulație deficitară, să știți că există un scaun de birou ergonomic accesibil, cu numele dumneavoastră pe el!

Iluminat eficient

Puțini sunt cei care realizează cât de importantă este iluminarea adecvată la locul de muncă. Poate părea un lucru simplu, dar o iluminare slabă în mediile interioare poate avea un impact uriaș asupra eticii profesionale, a dispoziției și a energiei. Studiile au arătat că angajații care lucrează în condiții de iluminare proastă au o predispoziție mult mai mare de a dezvolta probleme oculare, somnolență și chiar depresie. În loc să suferiți, deschideți o fereastră și lăsați lumina soarelui să intre. Iluminarea naturală este cel mai bun antidot pentru lucruri precum depresia, deoarece face minuni asupra psihicului, făcându-i pe indivizi să se simtă mai luminoși și mai energici pentru a-și face treaba. Cu toate acestea, dacă locul de muncă nu are ferestre, iluminatul artificial funcționează bine și el atunci când este suficient. În loc să trăiți ca un vampir, luminați lucrurile cu o lampă de birou sau două. S-ar putea să fiți surprins de cât de bine vă simțiți.

Mobilier modular

Ai simțit vreodată că alergi constant prin birou în căutarea lucrurilor de care ai nevoie? Mobilierul modular este cu siguranță răspunsul tău. Cuvântul „modular” se referă la ideea că totul ar trebui să fie ținut la îndemână pentru o eficiență maximă. Întreprinderile care au încorporat în practica lor posturi de lucru ergonomice vor atesta cu siguranță eficiența și designul superior al acestora. Acest tip de mobilier eliberează aproape întotdeauna o tonă de spațiu prin înlocuirea insulelor împrăștiate de birouri tradiționale de birou cu posturi de lucru cu mai mulți utilizatori care pot lucra împreună confortabil într-un spațiu proiectat mai eficient.

Zonă de primire confortabilă

Într-un mediu de lucru public, a avea un loc confortabil pentru oaspeți este o necesitate absolută. Dacă oaspeții sunt fericiți și mulțumiți, acest lucru oferă întreprinderilor mai multă marjă de manevră în relațiile cu aceștia. Pentru a îmbunătăți percepția vizitatorilor asupra locului dvs. de muncă și pentru a le câștiga respectul, asigurați-vă că oaspeții dvs. sunt răsfățați. Încorporarea unor birouri de recepție curbate îi face pe oaspeți să se simtă ca și cum afacerea dvs. dorește să îi ajute. Designul rotunjit este abordabil din toate părțile, iar vizitatorii vor observa cu siguranță. În plus, puneți-le la dispoziție soluții confortabile de ședere, cum ar fi fotolii de relaxare și canapele; poate chiar și câteva băuturi răcoritoare. Nu uitați, cu cât sunt mai confortabili, cu atât mai bună este imaginea lor despre afacerea dvs. Așa cum se spune, „clientul are întotdeauna dreptate!”.

By