condiții severe de iarnă.

Astfel, noi, de la Leco, vă stăm la dispoziție și de această dată cu câteva sfaturi despre cum vă puteți proteja mașina de intemperii din această iarnă.

 

Spălați-vă și dați mașina cu ceară în mod regulat în timpul iernii

Faptul că drumurile sunt păstrate curate, cu sare, este un lucru de care ne bucurăm cu toții iarna. Sarea rutieră scade punctul de topire al apei, astfel încât zăpada și gheața se topesc chiar și atunci când temperaturile sunt sub zero. Acest lucru ușurează condusul în condiții de iarnă.

Dar sarea este totuși extrem de corozivă și poate deteriora vopseaua mașinii. Autoturismele noi, cu vopsea intactă nu sunt expuse coroziunii, deoarece nu există loc unde să înceapă sarea să corodeze. Dar dacă aveți deja pete de rugină sau zone în care vopseaua este ciobită, acolo există deja risc serios de corodare.

Experții de la Leco, recomandă spălarea și datul cu ceară a mașinii în mod regulat în timpul iernii, pentru a evita acest lucru. Spălarea îndepărtează cea mai mare parte a sării, iar ceara va forma o peliculă protectoare pe autoturism protejându-l de mâzgă, noroi, apă și zăpadă cu particule de sare.

 

Asigurați-vă că aveți soluție de spălare a parbrizului în rezervorul destinat acestuia, Leco recomandă folosirea unui lichid care să fie rezistent și la temperaturi sub zero grade. Pentru a evita neplăcerile cauzate de mâzga de pe șosea se recomandă schimbarea lamelor de pe ștergătoare pentru ca ștergerea să fie eficace.

 

Cele mai multe soluții pentru spălarea parbrizului sunt evaluate că ar fi rezistente și la -200C, dar soluțiile marca Next de la Leco, chiar sunt eficiente și la o astfel de temperatură, în plus se vând la pachete economice, la un preț foarte bun. Dar vă oferim și un sfat, în caz că temperaturile scad și sub -200C adăugați o cantitate mică de antigel în lichidul de ștergător pentru a crește rezistența acestuia la temperatură.

 

Ține-ți mașina la adăpost pentru a o proteja

Este ideal să ai un garaj pentru a-ți depozita mașina, desigur.

Unele dintre beneficiile de a păstra automobilul în interior peste noapte includ:

  • Mai puțin timp petrecut cu dezghețarea acestora și curățarea zăpezii de pe automobil
  • Prevenirea înghețului anvelopelor
  • Mai puțin timp petrecut cu încălzirea automobilului pentru a ajunge la o temperatură ideală de funcționare a motorului.

Dar ne dăm seama că nu toată lumea are un garaj unde își poate păstra vehiculul iarna. Dacă este și cazul dumneavoastră, ar trebui să vă gândiți să investiți într-o husă pentru mașină. Husele auto pot fi folosite pentru a vă proteja vehiculul de gheață și zăpadă și au avantajul suplimentar de a fi detașabile. După o furtună de zăpadă, puteți îndepărta capacul, iar gheața și zăpada se vor desprinde odată cu ea!

 

Păstrează-ți interiorul autovehiculului curat!

Este imposibil să eviți să aduci noroi, apă și zăpadă în mașina în timpul iernii, dar dacă folosești produse adecvate, covoarele autovehiculului nu se vor păta sau deteriora. Cea mai bună soluție în acest caz sunt covorașele fabricate din cauciuc, inserțiile lor canalizează apa, gheața și zăpada și țin umezeala departe de tapițeria dumneavoastră până când le curățați, iar umiditatea de pe ele se dispersează în aer.

 

Doriți să vă protejați mașina? Leco vă oferă o gamă largă de produse destinate sezonului rece! Indiferent dacă aveți nevoie de anvelope noi de zăpadă și lanțuri antiderapante, lichide și soluții pentru iarnă, oferă soluții de întreține, verificare, sprijin în mentenanță. Apelați la noi pentru a vă oferi servicii de încredere și pentru a vă menține în siguranță în această iarnă.

 

 

By