Cum sa nu folosesti o trotineta electrica?

O trotineta electrica iti ofera posibilitatea de a te deplasa dintr-un loc in altul fara sa mai depinzi de mijloacele de transport in comun. In plus, iti ofera numeroase ore de distractie si poti sa il duci cu tine chiar si in concediu. Dar, pentru a te bucura din plin de toate avantajele oferite, este nevoie de o intretinere minima dar si de putina grija din partea ta.

Atunci cand te plimbi cu trotinete electrice  sau hoverboard este bine sa eviti sa faci anumite lucruri, astfel incat plimbarea ta sa fie cat mai sigura si distractiva.

Ce nu trebuie sa faci atunci cand esti pe o trotineta electrica?

Pentru a te bucura de o plimbare in siguranta, este recomandat sa nu transporti copii pe trotineta. Acestea sunt concepute pentru a sustine greutatea unei singure persoane iar transportul simultan poate fi periculos. Toate modelele de trotinete electrice au prevazuta o limita de greutate iar daca o folosesti pentru a plimba si copii cu tine atunci durata de viata ii va scadea.

Atunci cand te deplasezi la servici sau pe distante mai mari, este normal sa ai la tine un rucsac in care este inclus de obicei si laptopul. Totusi, este bine sa nu ai un bagaj prea mare atunci cand folosesti trotineta electrica. S-ar putea dezechilibra in mers si sa cazi. De asemenea, nu este recomandat nici consumul de alcool deoarece nu te vei putea concentra suficient iar capacitatea ta de reactie nu mai este corecta. Te vei pune in pericol pe tine si pe cei din jurul tau.

In momentul in care conduci o trotineta electrica atentia ta trebuie sa se concentreze asupra a ceea ce faci. Nu este recomandat sa folosesti telefonul mobil in timp ce conduci trotineta electrica deoarece te poate distrage. De asemenea, nu este recomandat nici sa asculti muzica mai ales daca te afli in trafic si folosesti trotineta pentru deplasarea la servici. Te poate distrage si sa nu mai fii atent la ce se petrece in jurul tau, sa nu auzi zgomotele claxoanelor sau a semnalelor acustice ale pompierilor, ambulantei sau politiei.

Este mai bine sa fii prudent atunci cand folosesti trotinete electrice si sa fii cat mai atent la ce se petrece in jurul tau. Chiar si vremea nefavorabila poate sa influenteze siguranta in timpul folosirii unei trotinete electrice. Daca ploua afara, este vant puternic sau este ceata, vizibilitatea se va reduce in mod considerabil. In aceste situatii nu vei putea sa te descurci si nu este tocmai placut sa incerci sa iti mentii echilibrul in mod constant.

Respectand recomandarile te vei plimba in siguranta

Tinand cont de recomandarile de mai sus vei putea utiliza trotinete electrice in cele mai bune conditii. Cu siguranta este mai bine sa previi decat sa incerci sa gasesti solutii in cazul in care se petrece o situatie neplacuta.

Aceste trotinete electrice au reusit sa cucereasca pe toata lumea iar daca inca nu ai un model al tau, atunci iti spunem ca merita din plin sa investesti intr-unul. Vei petrece timpul intr-un mod distractiv si nu vei mai pierde timpul sa astepti dupa mijloacele de transport in comun.

By