Ați auzit des vorbindu-se despre eficiența pansamentelor hidroactive și doriți să aflați mai multe detalii despre cum funcționează acestea și cât de utile sunt în vederea tratării mai multor tipuri de afecțiuni? În cadrul acestui articol ne propunem să vă prezentăm cât mai multe detalii despre aceste produse medicale, extrem de solicitate. Pansamentele cu hidrogel sunt semi-ocluzive, fiind formate, în mare parte, din substanțe cu efect puternic asupra rănilor ce au un conținut ridicat de apă, așa cum deja intuiți. Vorbim despre o compoziție de apă de aproximativ 90%. După cum sugerează și numele, pansamentele hidroactive sunt concepute pentru a hidrata rănile sau chiar pentru a rehidrata escare și se găsesc aici: https://shop.mlm-medical.ro/26-pansamente-hidroactive.

Utilizări și beneficii pentru pacienți

De asemenea, pansamentele hidroactive au în compoziție polimeri insolubili care se dilată odată ce intră în contact cu apa și sunt disponibile în folii, gel amorf sau pansamente impregnate cu hidrogel. Acestea asigură un mediu umed pentru migrarea celulelor și absorb o parte din exsudat. Hidrogelurile sunt recomandate pentru rănile care variază de la uscat la exsudat ușor și pot fi folosite pentru a dezintegra murdăria de pe suprafața rănii.

Ce rol îndeplinesc pansamentele hidroactive?

Hidrogelurile au un efect de răcire și calmare asupra pielii, lucru care contribuie foarte mult în ceea ce privește arsurile și rănile dureroase. Pe lângă utilizarea lor în tratarea rănilor, hidrogelurile subțiri sunt utile și atunci când avem de-a face cu gestionarea varicelei și zona zoster. În ceea ce privește vâscozitatea, trebuie să menționăm faptul că aceasta variază între produse, în funcție de ceea ce veți alege. Spre exemplu, unele geluri amorfe conțin propilenglicol, care poate provoca reacții alergice pe pielea vârstnicilor. De asemenea, hidrogelurile sunt indicate în tratarea rănilor uscate, moi, cu exudat ușor, răni cu grosime parțială.

De unde puteți comanda pansamente hidroactive?

MLM Medical este locul în care veți putea găsi astfel de produse de natură medicală, ba mai mult decât atât, beneficiind de prețuri foarte convenabile. Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă comandați câteva seturi pentru a le folosi în vederea tratării pacienților care acuză diverse dureri, nu ezitați să o faceți accesând următorul link – https://shop.mlm-medical.ro/26-pansamente-hidroactive.

MLM Medical, un furnizor de încredere

Cu o experiență de ani de zile în vederea tratării problemelor de sănătate recurente cu care se confruntă pacienții noștri, MLM Medical a găsit tot timpul soluții utile pentru toate persoanele care au avut nevoie de aparatură și accesorii medicale pentru spitale, clinci, laboratoare sau policlinici. MLM Medical este locul în care medicina se îmbină armonios cu nevoile pacienților și ale medicilor, iar noi avem grijă să vă furnizăm echipamentele și aparatura necesară zi de zi. Sănătatea noastră și a celor din jur sunt cele mai importante aspecte ale vieții, iar de ele ne putem îngriji numai atunci când avem ceea ce ne trebuie la îndemână.

By