Daca esti in cautarea unui broker de asigurari pentru a beneficia de anumite servicii si pentru a intra in posesia unor asigurari si polite destinate diverselor contexte, atunci esti in locul potrivit deoarece TCV este echipa care iti vine in ajutor oricand ai nevoie. Punem la dispozitia clientilor nostri nenumarate tipuri de asigurari, care pot fi fie obligatorii, fie optionale, insa care te pot ajuta in situatiile neplacute care pot interveni. Astfel ca dispunem de asigurari RCA, Casco, asigurari medicale de calatorie, de asistenta rutiera, malpraxis, iar lista poate continua. De asemenea, echipa noastra este formata doar din oameni cu experienta in domeniu, care iti pot recomanda cele mai optime solutii si la care poti apela oricand ai nevoie. Nu ezita si intra pe site-ul nostru pentru a descoperi mai multe detalii despre ofertele noastre de brokeraj.

Oferta variata de servicii

La TCV vei putea obtine diverse tipuri de polite si asigurari pentru diferite contexte si situatii pentru a obtine siguranta si confort, indiferent de situatiile neprevazute care se pot intampla. In acest sens, aducem in vedere polita de raspundere civila auto care este obligatorie daca detii un autoturism, asigurarea PAD, una dintre cele mai bune solutii pentru protejarea casei si oferirea unei sigurante pentru tine si toate bunurile tale, asigurarea de calatorie, in cazul in care trebuie sa faci deplasari in afara tarii. De asemenea, oferim si asigurari Casco pentru masina ta, asistenta rutiera in cazul unor accidente si reducerea cheltuielilor imprevizibile, dar si asigurarea malpraxis pentru persoanele care desfasoara activitati profesionale, care ar putea pune in pericol viata altor persoane. Astfel ca la TCV vei regasi tot ceea ce ai nevoie pentru a fi prudent in diverse contexte, fie ca vorbim despre calatorii, fie despre locuinte si autovehicule sau munca.

Online este mai rapid

Echipa de la TCV ofera posibilitatea de a cumpara rapid si fara efort, orice tip de asigurare de care ai nevoie, de la cateva click-uri distanta. Astfel ca platforma noastra online vine in ajutorul tau cu un proces de achizitie foarte simplu, format din cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi. Tinem cont de clientii nostri si dorim sa aducem cele mai bune solutii, astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

Profesionalism si experienta

Suntem un broker de asigurari format din oameni cu experienta in domeniu, care dau dovada de profesionalism, promptitudine si seriozitatea, in fiecare colaborare cu clientii. De asemenea, poti apela cu incredere la noi pentru consultatie, iar noi iti vom raspunde cu recomandarile si sfaturile necesare, adaptate cerintelor si nevoilor tale.

Cele mai bune preturi

Dorim sa oferim doar avantaje clientilor nostri, iar in acest sens dispunem de cele mai bune preturi pe care le poti regasi pe piata.

By