Încrederea în propria persoană este direct proporțională cu nivelul de succes pe care îl atingi de-a lungul vieții. Fiecare dintre noi tindem să fim foarte stricți cu felul în care arătăm, gândim, ne exprimăm, acționăm și lista ar putea continua la nesfârșit. Dar de ce facem asta? Răspunsul îl găsim adesea într-o stimă de sine scăzută ceea ne determină să ne sancționăm de fiecare dată când perfecțiunea nu a fost atinsă. Din momentul în care începi să lucrezi la îmbunătățirea acestui aspect, vei observa evoluție pe toate planurile ceea ce te va ajuta să ajungi în punctul la care mereu ai visat.

Ce percepție ai despre propria persoană?

Stima de sine este echivalentul valorii pe care ne-o acordăm ca persoane. Pentru a conștientiza cum te percepi cu adevărat, Vibrații Înalte îți propune un set de întrebări ale căror răspunsuri îți vor dezvălui ce părere ai tu despre tine și cât consideri că meriți în baza acestei păreri. Le vei găsi pe toate în materialele pe care le ai la dispoziție atât online, cât și la sesiunile față în față. Simplul fapt că vei descoperi că ai o stimă scăzută te va determina să faci un prim pas către rezolvarea problemei.

Stimă, imagine și încredere în propria persoană – trei piloni de bază pentru o viață fericită

Imaginea reprezintă percepția pe care o avem cu privire la caracteristicile noastre fizice, mentale sau sufletești, pe când stima este valoarea pe care o atribuim acestora. Încrederea în sine este dependentă de valoarea pe care considerăm că o avem. Nu putem demonstra încredere în propriile forțe dacă le atribuim eticheta de inutile sau nesemnificative. Asta înseamnă că cele trei concepte sunt interconectate și dezvoltarea unuia va conduce la îmbunătățirea tuturor.

Cum poți crește nivelul stimei de sine?

În majoritatea cazurilor, cauza pentru o stimă de sine scăzută sunt convingerile limitative care s-au implementat în subconștientul nostru de-a lungul vieții. Partea bună este că aceste gânduri nu sunt o reflexie a adevărului, ci percepție greșită pe care nu știm să o gestionăm. Este important să vrei să faci o schimbare și să muncești în această direcție pentru a avea rezultate vizibile. Practicarea recunoștinței, afirmațiile pozitive și terapia Ho`oponopono sunt doar câteva dintre instrumentele pe care Vibrații Înalte ți le pune la dispoziție. Fiecare dintre acestea te va ajuta pe un nivel aparte însă, practicate împreună, te vor conduce mai aproape de idealul persoanei care vrei să devii. Cu încredere și perseverență vei învinge bariere și vei începe să crezi cuvintele pozitive pe care ți le spui zi de zi, devenind reflexia a ceea ce tu ești de fapt.

Investește timp în dezvoltarea propriei persoane și apelează la terapiile prezentate de Vibrații Înalte pentru a-ți ușura procesul!

By