Daca te afli in cautarea unui sistem de navigatii auto, atunci ai ajuns la locul cel mai potrivit. Indicatorul de baza nu trebuie sa fie pretul, ci avantajele pe care acesta le reflecta. Iata care sunt aspectele care ar trebui luate in considerare pentru a face o alegere inspirata:

  • Capacitatea de stocare

Un dispozitiv cu o capacitate excelenta de stocare arata faptul ca navigatia are mai multe harti si ofera mai multe informatii benefice. In general, navigatiile au o memorie foarte buna iar unele modele au posibilitatea extinderii memoriei cu ajutorul unui card MicroSD, iar capacitatea acestora ajunge pana la 32 GB.

  • Afisajul

Un display cu dimensiuni mai mari este mult mai usor de urmarit si are o mai buna vizibilitate din diferite unghiuri. Un afisaj clar ofera o perspectiva importanta asupra detaliile afisate. 

  • Viteza de procesare a GPS-ului

Interactiunea dintre procesor si memoria RAM constutie unul dintre elementele de baza. Reconfigurarea rutelor si furnizarea informatiilor in timp real ofera un real ajutor tuturor soferilor.

  • Alertele

Orice navigator de calitate este prevazut  cu un sistem de alertare in cazul in care apar condiţii atmosferice nefavorabile sau alte impedimente  care pot duce la aparitia accidentelor. 

  • Garantia

De obicei garantia este cuprinsa intre 1 si 2 ani iar sistemele de calitate sunt insotite de extra-garantie. 

Dispozitivele android sunt foarte eficiente pentru parcurgerea unor distante lungi, catre destinaţii necunoscute in special atunci cand calatoriti in afara tarii. Acestea reprezinta un instrument de mare precizie, care se bazeaza pe harti rutiere integrate.

Aceste navigatie skoda octavia 3 ofera o mare acuratete in ceea ce privesc informatiile oferite si selecteaza cu usurinta cele mai avantajoase rute pentru a ajunge la destinatie intr-o perioada scurta de timp. In plus, sunt foarte rezistente si nu ii sunt afectate functiile nici in cazul de luminozitate sporita. 

Ofera independenta in trafic indiferent de zona îin care te afli si se potriveste pentru orice tip de autoturism. Reprezinta o solutie excelenta, fiind un instrument dedicat, special conceput pentru a asigura cea mai avantajoasa ruta.

Pe langa faptul ca este usor de integrat la bordul masinii acest sistem are un design foarte placut si atragator din punct de vedere estetic. In plus, este posibila mutarea dispozitivului de pe un autoturism pe altul, ceea ce reprezinta un avantaj major.

Beneficiaza de avantajul conectarii cu un dispozitiv de tip smartphone si utilizarea hartilor rutiere achizitionand o navigatie performanta de pe site-ul online www.navi-it.ro

By