Faptul ca schimbarea este o caracteristica a vietii noastre nu trebuie sa fie un secret pentru nimeni, iar anul 2020 a fost cea mai buna dovada in acest sens. Pe de alta parte, cei care nu reusesc sa se adapteze la schimbare vor putea cu greu sa aiba succes in noile contexte. Tocmai de aceea, atunci cand pandemia de coronavirus a afectat puternic tara noastra si intreaga economie, foarte multe domenii de activitate s-au vazut nevoite fie sa se adapteze, fie sa inchida complet portile.

Intr-un astfel de cadru complet diferite de ceea ce eram obisnuiti, casa de licitatii si galeria de arta A10 by Artmark a gasit posibilitatea de a se adapta noilor conditii si de a organiza licitatii online. In acest context, oferta de licitatii online a acestei case de licitatii Romania a insemnat peste 500 de loturi de obiecte de arta scoase la licitatii in cadrul platformei virtuale puse la dispozitia tuturor acelora interesati sa investeasca in diferite obiecte de arta.

platforma licitatii online

De la licitatii fizice la licitatii online

Cu toate ca licitatiile online erau deja organizate de catre cei de la A10 by Artmark si inainte de pandemia de coronavirus, trebuie spus ca majoritatea licitatiilor pentru obiecte de arta si diferite obiecte de valoare erau organizate fizic in diferite locatii sau in galeriile de arta. Pe de alta parte, chiar si aceasta minima experienta in organizarea online a licitatiilor a contribuit la succesul licitatiilor online ale acestei case de licitatii Romania. Dovada cea mai evidenta a acestui succes il reprezinta cei peste 1000 de participanti care au luat parte la licitatiile online derulate in ultimele luni de zile.

In ciuda faptului ca atmosfera de la licitatiile online nu este la fel precum cea de la licitatiile clasice, lipsind parte din adrenalina specifica si parte din emotia intalnirii intre participantii la astfel de evenimente, exista si anumite avantaje pe care licitatiile online le ofera. Avantajele acestea includ posibilitatea de a participa de oriunde la un astfel de eveniment, posibilitatea de a participa din confortul propriei locuinte, siguranta avand in vedere contextul epidemiologic, dar si reducerea timpului necesar cu deplasarile pentru a putea lua parte la diferite astfel de licitatii atunci cand acestea erau organizate in locatii fizice.

Licitatiile online continua pe platforma A10 by Artmark

La aproape un an de zile de la inceputul pandemiei de coronavirus restrictiile raman in continuare in vigoare pentru limitarea raspandirii virusului. In acest context casa de licitatii si galeria de arta A10 by Artmark continua cu organizarea de licitatii online. In acest sens toti aceia care doresc sa achizitioneze tablouri, bijuterii, ceasuri sau sa investeasca in diferite obiecte de arta pot sa urmareasca platforma licitatii online a celor de la A10 by Artmark.

Pe aceasta platforma licitatiile online sunt anuntate cu ceva timp inainte, astfel incat toti cei interesati se pot inscrie si pot participa la licitatiile organizate. Participarea la licitatiile live se poate face via internet, telefonic sau chiar printr-o oferta scrisa.

By