Cand vine vorba despre pastrarea hainelor, ne ducem cu gandul catre o camera mare, spatioasa si luminoasa dispusa cu dulapuri deschise prevazute cu bare si umerase, cu rafturi pe care sa putem aseza toate accesoriile si hainele noastre. Poti cumpara inclusiv dulapuri care au cuiere incluse.

Exista mai multe tipuri de dulapuri pe care le putem folosi la depozitarea hainelor noastre si vom enumera cateva modele dintre cele mai cunoscute:

Dulapuri personalizate

In multe cazuri, atunci cand vorbim despre dulapuri personalizate, se face referire numai la dulapurile montate. Cu toate acestea, exista, de asemenea, dulapuri personalizate proiectate in format scutit sau ca parte a unui set de mobilier.

In orice caz, obiectivul principal al unui dulap personalizat, indiferent de designul si sistemul sau de instalare este optimizarea si utilizarea spatiului disponibil.

In camerele spatioase, instalarea dulapurilor montate este o optiune excelenta, deoarece spatiul de depozitare creste semnificativ. Poti lua dulapurile pana tavan pentru a profita la maximum de inaltime.

Aceasta solutie este ideala pentru locuinte mari sau pentru imbunatatiri ale locuintelor de inchiriat de catre chirias, deoarece acestea devin un element fix in decorarea spatiului si ofera o solutie durabila pentru depozitare.

Unul dintre marile avantaje ale dulapurilor personalizate este alegerea compozitiei lor interioare, a modulelor, barelor si spatiilor in functie de functionalitatea reala care ii va fi data.

Dulapurile care combina usile cu sertarele vazute, sunt ideale pentru depozitarea in acele sertare haine sau accesorii care nu sunt utilizate in fiecare zi. De exemplu, perne sau paturi care nu necesita o schimbare zilnica sau fete de masa etc.

Modulele interioare ofera optiuni nesfarsite, de la sertare sau tavi inguste pentru articole de imbracaminte, cum ar fi cravate, sosete sau lenjerie de corp, la jachete si imbracaminte sport, la spatii cu bare pentru a atarna rochii lungi sau haine.

Poti opta chiar si sertare pentru a stoca pantofi, in format de pantofi sau in cutii proprii.

Valeti pentru haine

Sunt acele obiecte de mobilier pe care poti aseza hainele ce necesita un suport anume. Se gasesc intr-o mare gama de culori si modele plecand de la material precum lemn si pana la metal. Sunt extrem de usor de folosit si sunt de obicei dorite in spatiile mici ce nu ofera suficient loc pentru un dulap. Pe acest tip de valeti se pot depozita hainele precum paltoane, geci, rochii etc.

Comode pentru haine

Un alt tip de suport pentru haine este comoda cu sertare. In acest tip de mobilier poti adauga mai multe tipuri de imbracaminte ce necesita o impachetare in prealabil (tricouri, bluze, accesorii, lenjerie intima etc). Sunt spatioase si plus de asta, pot folosi si ca suport pentru tv. Sunt foarte utile in dormitor, acolo nu este loc suficient pentru un dulap spatios si ai de depozitat o multitudine de haine si accesorii.

Alegerea mobilierului pentru haine este intotdeauna o alegere personala si trebuie facuta nu doar in functie de aspectul piesei de mobilier ci si de utilitatea pe care acest obiect o va avea.

By