Genţile de plajă Pami sunt un must-have al acestui sezon, întrucât dintr-o ţinută de plajă, pe lângă pălărie, ochelari de soare şi sandale, nu trebuie să îți lipsească geanta!

Magazinul online Pami.ro pune la dispoziţie genţi de plajă superbe cu printuri colorate, numai bune să îţi înveselească vacanţa.

Cu un mix între bumbac şi sfoară, genţile Pami sunt încăpătoare şi perfecte pentru o zi la plajă, mai ales că au culori surprinzătoare: fucsia, turcoaz şi verde mentă, culori vedete a acestei veri.

Nu doar designul lor te va atrage, ci şi confortul şi capacitatea de a fi adaptate oricărui moment al zilei: de la plajă la shopping, de la o cină într-un restaurant select, la o plimbare romantică pe malul mării.

De ce să alegi genți de plajă de la Pami

Dacă ești o fire mai practică, înseamnă că pui accent pe lucrurile simple, căutând eficiența și utilitatea. Însă atunci când dorești să găsești un accesoriu perfect pentru mers la plajă, care nu doar să servească scopului practic, ci și celui estetic, probabil ca nu vei achiziționa primul model de geantă care îți va ieși în cale.

Noile genți de plajă Pami se disting de alte articole asemănătoare printr-un design de excepție și o calitate superioară. Deoarece sunt prevăzute cu mânere de umăr din sfoară, gențile din noua colecție destinată femeilor moderne care doresc mereu să aibă o ținută impecabilă, feminină, îmbină o cromatică armonioasă și viu-colorată cu materiale de bună calitate, rezultând un produs unic. Astfel, poți alunga monotonia unui outfit de mers la plajă uni, de exemplu, mizând pe o geantă în culori trendy și cu printuri super moderne. Fiind suficient de încăpătoare, îți vei permite să iei chiar și un laptop, o revistă sau o carte, pe lângă lucrurile esențiale (prosop, cremă de plajă etc.).

Ce nu trebuie să-ți lipsească din geanta de plajă

După ce ți-ai ales geanta de plajă favorită, fă-ți o listă cu obiectele ce nu trebuie să-ți lipsească atunci când mergi la plajă. După părerea noastră este esențial să ai:

– Cremă protecție solară – ai nevoie de o cremă/ spray de protecție solară, adaptată nevoilor pielii tale. Nu faci rău dacă ai alături și un balsam de buze special expunerii la soare, dar și o pereche de ochelari de soare.

– Gustări – știm că la plajă poți găsi tot felul de tentații culinare, dar nu e mai bine să ai deja cu tine ceva de ronțăit? Ieși mult mai ieftin și, în plus, ai în geantă o gustare fix pe gustul tău.

– Apă – hidratarea la plajă este foarte importantă, deci nu uita sa iei cu tine și o sticlă rece de apă.

– Prosop de plaja

– Bani/ chei – încearcă să le ții într-un loc cât mai ascuns, de exemplu într-o cutie de șervețele sau un buzunărel discret al genții.

– Opțional, mai poți avea cu tine la plajă: o carte, căști pentru telefon, cărți de joc (dacă ești cu grupul de prieteni), o sacoșă (pe care să o folosești la întoarcere pentru hainele ude).

Vara este o perioadă a anului pe care este imposibil să nu o iubești. Soare de dimineața până seara, temperaturi ridicate și mai ales… vremea vacanțelor. Pleci la piscină? Sau plănuiești o vacanță de weekend pe o plajă din apropiere sau într-una dintre stațiunile de pe litoral? Bună decizie! Relaxează-te și profită la maximum de lunile de vacanță. Dar asigură-te că o faci cu stil. Colecția Pami de genți de plajă elegante te va ajuta să arăți cât mai bine. Exotică,într-un stil marinăresc sau poate elegantă? Durabilă și spațioasă? Totul este bifat. Fiecare geantă din colecția Pami se încadrează perfect în aceste criterii.

By