Ne-am modernizat intr-atat, incat nu stim denumirea tuturor produselor care se pot comanda de pe internet. Incet-incet, omul a stiut sa puna masinile sa lucreze in locul lui si sa isi conserve forta si energia.

Uneori ma uit in jur uimita la usile magazinelor care sunt prevazute cu senzori, la becurile pe senzori care se aprind cand te apropii de ele si se sting, cand te indepartezi, la scarile rulante cu ajutorul carora urci la raioanele de la etaj, fara sa depui vreun efort.

Ma bucur ca au aparut masini care sapa santuri la adancime in locul omului, care tes in locul omului sau ridica greutati de mii de tone.

O masina inlocuieste in cateva ore munca a zeci de oameni. Cu sistemele robotizate se fac economii de resurse, dar si de timp.

Masinile sunt prevazute cu computere de bord si dialogheaza cu proprietarii lor. O aplicatie si ajungi la destinatia necunoscuta, mai mult de-atat esti si anuntat cand ai ajuns acolo.

Statiile de betonare au o contributie decisiva la inaltarea unor cartiere intr-un timp record. Daca strabunicii nostri ar fi in viata, ar crede ca totul este efectul unor numere de magie.

Industrializarea masiva este posibila datorita unor produse  care pot fi comandate de pe site-ul furnizorului Sensodata.store.ro.

Pentru mine multe dintre produsele acelea sunt complet necunoscute, dar am intrat aici atrasa de comentariile clientilor:

„Sensodata.store.ro este un furnizor uimitor. De aici comandam senzori de forta, senzori detectie, senzori masura distanta, senzori proces si senzori smart, dar si senzori nivel. Livrarea este prompta, iar consultanta oferita de specialistii magazinului  de nota 10. Cerem informatii suplimentare la fiecare produs in parte si acestea sunt oferite cu promptitudine, in plus, am primit pe adresa de e-mail catalogul acestor produse in limba engleza” (G.M, manager fabrica de ladite si rame de tablouri din lemn).

„Am pus totul la punct automatizarea ambalarii laptelui in fabrica noastra de prelucrare a produselor lactate, mai aveam de rezolvat o problema si solutia a venit de la Sensodata.store.ro. Noi am comandat nou buton capacitiv de performanta si acum linia functioneaza la capacitate maxima, fiind foarte performanta. Numarul angajatilor care lucreaza in sector s-a redus de la 50, la 25, dar nu am concediat pe nimeni, ci le-am gasit o alta ocupatie si ne-am extins activitatea. Va recomand acest produs, deoarece:

-este prevazut cu luminozitate adaptativa

-domeniile de utilizare sunt numeroase si variate

-este performant

-este rezistent” (N.U, manager fabrica de prelucrare a laptelui).

Magazinul prezentat mai sus se dovedeste un adevarat castig pentru Romania. Datorita lui, micii si marii producatori din tara nu mai sunt nevoiti sa comande in strainatate aceste produse care asigura tehnologizarea liniilor de productie, ci plaseza comanda si in cateva zile produsul de care au nevoie este livrat la adresa dorita.

O alta veste buna este aceea ca toate produsele sunt originale, calitatea lor fiind garantata. Ele sosesc la cumparator in ambalaj original, iar comenzile sunt procesate cu atata promptitudine, incat cele plasate pana la ora pranzului sunt date curierului in aceeasi zi.

Furnizorul este constient de importanta produselor livrate, de aceea nu lasa sa se stranga mai multe comenzi, ci le trimite cu operativitate.

Ca sa nu fie oprita o linie de productie, din cauza defectarii unei piese ce necesita inlocuire, Sensodata.store.ro o livreaza in regim de urgenta, percepand o taxa speciala, suma regasindu-se pe factura.

Prin oprirea unei linii de productie pagubele ar fi insa mult mai mari, mai ales daca fabrica respectiva are contract cu cumparatorii sai si nu poate respecta termenul de livrare. Penalitatile platite sunt in mod cert uriase comparativ cu aceasta taxa de livrare urgenta a produsului dorit.

Referitor la achitarea produselor, exista trei posibilitati, iar modalitatile diferite de plata a produselor reprezinta o alta facilitate pentru cumparator. Personal, mi se pare mult mai sigur sa fac plata la livrare, in timp ce in prezent, multi cumparatori agreeaza plata cu cardul, sa evite contactul direct cu bancnotele.

Produsele comandate de pe site-ul Sesodata.store.ro pot fi platite:

-in avans

-la livrare

-prin transfer bancar.

Consultanta se ofera in mai multe moduri:

  1. Prin discutii pe chat cu specialistul amabil, care ofera informatii pe intelesul fiecarui client, uneori le traduce, cand acesta nu are pregatire de specialitate.
  2. Specialistul mi-a cerut numarul de telefon, sa imi ofere explicatii in plus despre un produs, cu toate ca i-am precizat faptul ca nu cumpar, ci doresc sa ma informez. Am apreciat enorm acest lucru.
  3. Prin e-mail. Acelasi specialist amabil trimite pe adresa de e-mail a potentialului client catalogul cu produse, documente realizate de el in care sunt prezentate informatii complete despre produsul ce prezinta interes.

Sensodata.store.ro acopera un domeniu greu de activitate umana, dar specialistii acestei firme sunt gata sa ajute concret, atat oferind produsele, uneori chiar in regim de urgenta, cat si oferind informatiile necesare celor ce plaseaza comanda.

Acesti specialisti care iubesc ceea ce fac sunt capabili sa ofere solutii personalizate de industrializare clientilor.

La primul popas pe site-ul magazinului se pot cauta cu ajutorul filtrului produsele aflate in stoc si cele care vor fi aduse in 3-7 zile, de asemenea pentru fiecare produs in parte este specificat numele producatorului, iar magazinul furnizeaza marfa produsa de numele grele ale industrializarii din lumea intreaga.

Puteti primi pe adresa fabricii produse realizate de: Baumer, Captron, Hokuyo, Schmersal si Werma.

In concluzie, suntem norocosi ca in orasul Sibiu, pe strada Autogarii, la numarul 16 exista un astfel de magazin cu produse originale necesare productiei industriale si ca le livreaza oriunde in tara.

By