Cand un apartinator pierde o persoana draga, numai gandul ca aceasta calatoreste spre rai ii da puterea sa accepte moartea. Promisiunile preotului vin sa mangaie sufletele zdrobite. Cand preotul spune:„caci sufletul sau va odihni la loc de verdeata” inimile familiei indurerate inceteaza sa sangereze la fel de puternic ca pana atunci si in ele rasare speranta.

Viata este croita dintr-un sir nesfarsit de despartiri pe care le accepti, stiind ca in acest fel celui care pleaca ii va fi mai bine. Esti demn cand copilul pleaca la scoli inalte, in afara tarii, stiind ca el va reveni. Accepti plecarea sotului in strainatate, fiindca lipsurile financiare nu pot fi acoperite altfel si el vine inapoi acasa. In cazul mortii reintoarcerea este imposibila. Decedatul vine acasa numai sa adune lume in jurul sau si sa i se organizeze inmormantarea, fiindca are dreptul la un loc de odihna in apropierea locuintei sale.

Multi nici macar nu pot fi ingropati in satul natal, alaturi de parinti, bunici si vecini.

Funerarii Sector 6 pregateste drumul spre rai pentru cei ai caror apartinatori apeleaza la aceasta firma de servicii funerare de elita.

Prin solicitarea acestor servicii de top, apartinatorii isi exprima iubirea fata de defunct si regretul ca acesta a plecat definitiv de pe pamant.

Aceasta firma ofere consiliere gratuita si este pregatita oricand sa furnizeze interventii funerare rapide.

Este vara, totul in jur clocoteste, iar tu ai primit un telefon ca persoana draga a cazut pe strada si a murit.

La peste 40 de grade Celsius nu este timp de pierdut, de aceea trebuie neaparat sa suni la 0762 111123 si sa le soliciti sa se ocupe de toate etapele organizarii de la A la Z.

Daca vrei sa te orientezi rapid la costuri si servicii, intra la categoria pachete funerare si analizeaza-le pe cele in care te incadrezi financiar cu generozitate, fiindca este tot ce mai poti sa faci din iubire fata de decedat!

Firma de pompe funebre prezentata mai sus ofera urmatoarele pachete funerare complete:

  1. Pachet social la pretul de 2750 lei. Acesta cuprinde: sicriu simplu, dar elegant, complet echipat, insotit de cruce si capac, preluarea decedatului de la locul decesului, toaletare si imbalsamare, dar si eliberarea certificatului de deces, pastrarea decedatului 24 de ore in camera frigorifica, manipularea acestuia de cate ori este necesar si transportul acestuia la capela si cimitir. Dupa cum se poate observa acest pachet acopera activitatile de baza din care se compune organizarea inmormantarii, iar pentru apartinatori acest pachet este deosebit de util.
  2. Pachetul economic costa 3450 de lei, sicriul fiind mult mai elegant si rezistent decat cel de la pachetul social, in rest se ofera aceleasi servicii de baza.
  3. 5450 de lei costa pachetul standard, iar sicriul este foarte elegant. La serviciile oferite in cazul pachetelor precedente se adauga si produse inmormantare conform traditiei. Acestea sunt: doliu pentru usa si pentru pus in piept, prosoape, batiste cu banuti si lumanari, 12 pachete alimentare cu produse proaspete, bune si diverse, vin, ulei, prescuri, colaci, coliva si seturi de candele. Apartinatorii nu mai au de alergat dupa produsele necesare in ziua tristei ceremonii, ci stau la capela sa isi vegheze mortul si sa primeasca pe cei care vin cu flori, lumanari si cu multa empatie.
  4. Din cauza pandemiei si pentru ca firma se gandeste la toate cauzele decesului, a aparut si pachetul funerar Covid 19 , care costa 5500 de lei, fiindca echipamentele de protectie si masurile de igienizare sunt foarte scumpe. Se ofera si cateva produse pentru inmormantare pentru preot si pentru dascal, stiut fiind faptul ca la ceremonie numarul participantilor este restrans.
  5. Exista si un pachet special care costa 6050 de lei si care include pe langa primele doua pachete de servicii funerare si servicii de finete, cum ar fi: cosmetica funerara. Calitatea sicriului este premium si nu lipsesc produsele necesare inmormantarii in cantitati suficiente.
  6. Exista si pachetul funerar silver in valoarea de 9000 de lei, iar apartinatoriiprimesc asistanta pe intreaga durata a ceremoniei inmormantarii. Sicriul este din lemn de calitate, lacuit, decedatului i se pune si toiag si cruce din ceara si este machiat cu atentie de echipa astfel incat va parea ca doarme in sicriu. Pe langa produsele obisnuite pentru inmormantare, firma trimite si aranjament din flori naturale pentru sicriu si o coroana funerara din flori naturale lucrata cu multa maiestrie.
  7. Pachetul gold (de lux) aduce aminte de inmormantarile imparatilor lumii, ale vedetelor sau sefilor de stat. 14 000 de lei nu este prea mult pentru o persoana pe care ai iubit-o enorm si care ti-a daruit timpul ei, viata ei, iubirea ei. Sicriul de lux complet echipat este inclus in pret, la care se adauga si catafalcul pentru depunerea la capela. Nu lipsesc toiagul si icoana si cosmetica funerara, realizata cu cele mai scumpe si bune produse. Sunt incluse in pret toate produsele necesare la inmormantare si coroana din flori naturale de lux, dar si aranjamentul pentru sicriu din flori scumpe si rare.

Cert este ca firma de pompe funebre de mai sus gaseste solutii financiare pentru toata lumea, lucreaza atent, responsabil apartinatorii au numai cuvinte de multumire la adresa angajatilor.

Pierderea cuiva drag reprezinta o durere insuportabila, dar apartinatorul trebuie sa isi revina din soc si sa aleaga o firma de pompe funebre care sa ofere servicii funerare de care sa ii fie cinste si sa se simta multumit ca si-a facut pe deplin datoria fata de cel drag. Sufletele nu putrezesc, ci ele se odihnesc la loc de verdeata si din ele rasar pomi si flori.

 

 

By