Cu siguranta fiecare femeie are acasa truse de machiaj pe care se poate baza si recomandarea noastra este sa le alegi de fiecare data pe cele mai bune.   Pe langa cele mai bune truse pentru machiaj recomandarea noastra este sa folosesti si cele mai bune pensule care sa te ajute sa iti intinzi uniform machiajul pe fata. Un alt aspect la fel de important este faptul ca pensulele tale trebuie sa fie din fire care sa nu se ia si care sa nu de scamoseze pentru c aaltfel rezultatele vor fi inestetice si vei avea unele probleme in aplicarea machiajului.

Cum se folosesc pensulele de machiaj

Pensulele de machiaj sunt de la numeroase mărci de produse de infrumusețare și pentru absolut fiecare etapă de machiaj. De la fondul de ten lichid și pudră la fard de obraz și bronzer până la fard și sprâncene : oricine dorește să se machieze ca un adevărat profesionist poate obține acum o perie specială pentru fiecare produs de machiaj din geanta de înfrumusețare. Acest lucru nu este, desigur, o necesitate, deoarece multe pensule sunt adecvate și pot fi utilizate pentru diverse produse. Chiar și așa, unele cunoștințe pot fi foarte utile înainte de a cumpăra noi pensule machiaj.

Daca se prefera un fond de ten lichid, decat cel pudra, atunci peria de fond de ten este soluția perfectă! Mai ales cei care folosesc fond de ten opac pot obține un ten uniform cu această perie. De asemenea, se poate utiliza peria de fond de ten pentru a ascunde tranzițiile de pe linia părului și bărbie.

Mare, plană și pătrată: Peria de fond de ten plat este ideală pentru împrăștierea fondului de ten lichid și cremos. Structura sa plată facilitează distribuirea fondului de ten în jurul buzelor. Poate fi folosita și pentru a aplica măști cremoase pe față, gât și decolteu.

Atunci când se doreste amestecarea corectorul și fondului de ten lichid, se formează deseori margini dure. Periile plate sunt deosebit de potrivite pentru a evita acest lucru. Dacă se doreste acoperirea tenului cu corector, se poate amesteca culoarea cu o perie cu vârf plat.

Această perie diferă de restul periilor pentru fond de ten prin faptul că capătul ei este teșit. Vârful său unghiular este potrivit în special pentru aplicarea corectorului lichid și cremos pe zone dificile, cum ar fi nările și în jurul ochilor.

Daca nu exista intelegere cu o perie de fond de ten, se poate folosi buretele de machiaj ca alternativă. Datorită structurii lor cu pori fini, absorb foarte bine fondul de ten și corectorul. Pur și simplu se umezeste buretele cu apă și se usuca scurt cu un prosop. Apoi se inmoaie în fond de ten sau corector și se aplica- acest lucru va preveni marginile dure.

Pensula moale pentru fard de ochi este ideală pentru aplicarea pigmenților de culoare pe capace. Datorită formei sale mari și moi, această perie este mai puțin potrivită pentru lucrări precise. Se poate folosi pentru a aplica pigmenți pe o suprafață mare. Dacă se prefera texturi cremoase, este potrivită și această formă de perie.

Pensula pentru fard filigran este excelentă pentru aplicarea detaliilor fardului de pleoape. Această perie este potrivită în mod deosebit pentru a pune în evidență colțurile interioare ale ochilor.

Pentru o gură perfecta, rujul trebuie să fie corect. Peria de buze nu numai că aplică culoarea cu precizie, dar și rujul și luciul durează mai mult, deoarece pigmenții de culoare ajung și între ridurile fine ale buzelor. Cel mai bine este se urmeze contururile buzelor cu o căptușeală pentru buze și să se aplice cu atenție culoarea din interior spre exterior cu o pensulă.

By