videochat Iasi

Crezi ca este posibil sa gasesti chiar acum, in regiunea Moldovei, un domeniu care sa iti asigure castiguri consistente in conditiile unui program flexibil si fara a avea nevoie de experienta anterioara?

Fetele care sunt de parere ca asa ceva este de domeniul fantasticului probabil nu au auzit ca, inca din 2020, Studio-20.ro a deschis un studio de videochat Iasi. Astfel, a aparut un loc unde iti desfasori activitatea intr-un cadru luxos, in conditii de siguranta si cu deplina respectare a legii.

Castigurile sunt mai mari decat in majoritatea celorlalte domenii de activitate, iar programul flexibil iti permite sa urmezi in paralel cursurile unei facultati sau sa te ocupi de orice alte activitati pe care tu le consideri prioritare.

Cum este posibil sa reusesti daca nu ai experienta?

Ca sa devii model de videochat in Iasi nu este necesara nici un fel de experienta anterioara. Este suficient sa ai varsta de minimum 18 ani si sa fii capabila sa asculti de sfaturile profesionistilor in domeniul industriei de divertisment online dedicata adultilor.

Pregatirea ta pentru succes incepe indata dupa semnarea contractului de artist-interpret. Timp de cinci zile, o colega mai experimentata iti ofera explicatii detaliate referitoare la fiecare aspect al activitatii. Te invata sa folosesti aparatura video si audio, iti explica diferentele existente intre principalele site-uri de profil, te invata chiar si trucuri de conversatie care se vor dovedi utile pe durata interactiunilor cu membrii.

In aceeasi perioada de inceput petrecuta intr-un studio de videochat din Iasi, beneficiezi de posibilitatea de a urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Astfel, capeti exact abilitatile necesare pentru a atrage barbatii de la prima vedere si pentru a le trezi dorinta sa te revada cat mai frecvent.

Cati bani castigi ca model de videochat in Iasi?

In primele trei luni de lucru, primesti in mod garantat suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest timp pe platformele online. Tot acum, esti ajutata financiar sa iti completezi trusa de make-up si garderoba de lucru.

Ulterior, castigi sume tot mai importante datorita interactiunii cu un numar sporit de barbati care platesc pentru compania ta virtuala. Ca model de videochat Iasi se porneste de la un comision standard brut in valoare de 50% din totalul incasarilor, la care se adauga mai multe tipuri de bonusuri cumulative:

un bonus de 5% daca petreci online cel putin 100 de ore intr-o perioada, inclusiv streaming mobil si apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins.

inca 5% pentru castiguri mai mari de 15 000 de dolari intr-o perioada de doua saptamani;

5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe o platforma venind din camera ta de chat;

un alt bonus in valoare de 5% pentru comportament online absolut perfect;

inca 5% pentru parteneriat pe termen lung, adica pentru fetele care raman in echipa timp de 12 luni. Bonusul este achitat in luna iunie pentru intregul an calendaristic anterior.

In plus, dupa primele 6 luni ai inclusiv posibilitatea de a obtine un credit acordat direct de firma, fara intermedierea vreunei banci, in conditii deosebit de avantajoase.

De ce sa mai stai pe ganduri? Ca model de videochat Iasi, vei avea bani multi, timp suficient pentru a te bucura de ei si numeroase oportunitati de dezvoltare!

By