Inainte de a actiona in vederea rezolvarii unei avarii, cel mai important este sa descoperi cauzele care au dus la instalarea ei. Abia in functie de aceste informatii vei putea sa iti adaptezi planul de lucru astfel incat sa o rezolvi rapid si usor. Cumpara de La Unilift camere de inspectie video pentru canalizare si faciliteaza fiecare interventie!

De ce trebuie sa detii un echipament de inspectie video in kitul tau de profesionist?

Daca iti doresti ca fiecare interventie sa fie una reusita fara sa pierzi mult timp si sa te chinui sa o duci la bun sfarsit, atunci camerele video pentru canalizare s-ar putea sa fie solutia salvatoare pentru tine. Aici ai trei motive de baza care te vor convinge cu siguranta sa faci acest pas.

Te ajuta sa descoperi rapid cauza problemei

Nu vei mai pierde ore in sir incercand sa iti dai seama cu ce fel de avarie ai de-a face. Camerele vor surprinde toate imaginile de care ai nevoie pentru a adapta interventia la tipul de blocaj existent. Ceea ce inseamna ca nici teste nu va mai fi nevoie sa faci pentru a descoperi cum trebuie sa actionezi. Vezi ce depuneri exista, unde sunt localizate, ce dimensiuni au, astfel incat sa alegi acel instrument sau dispozitiv care sa iti garanteze eliminarea din prima.

Intervii simplu, direct unde e nevoie

Imaginile redate in timp real pe un monitor vor reprezenta un ghidaj pentru procedurile pe care le vei efectua. Vezi exact unde te afli si felul in care sa te misti pentru a nu cauza alte pagube prin apropiere. In plus, camerele sunt dotate cu senzori special care sa detecteze obiectele din imediata apropiere si sa te anunte cand te apropii prea tare de un fir de electricitate, spre exemplu.

Poti depista si alte probleme existente

Faptul ca ai acces in interiorul sistemului reprezinta un real avantaj nu doar pentru interventia in cauza. Vei putea sa descoperi anumite fisuri, depuneri de rugina sau alte inconveniente care, daca nu sunt rezolvate la timp, ar dezvolta pagube insemnate.

Platesti fix cat merita

Cu Unilift ai intotdeauna garantia celui mai corect raport cost-beneficii. Pretul final se stabileste doar in momentul in care ne comunici toate detaliile cu privire la serviciile pe care le prestezi. Anumite echipamente au in componenta functii de care s-ar putea ca tu sa nu ai nevoie si pentru care nu merita sa platesti. Sau din contra, ai nevoie de suplimentarea anumitor accesorii si este bine sa stii ca ai la dispozitie si aceasta optiune. Beneficiaza de tot ceea ce presupune oferta personalizata de pret si cere ajutorul consultantilor nostri ori de cate ori ai nevoie.

Cu Unilift Serv ai garantia celei mai eficiente achizitii!

By