Noile telefoane iPhone13 sunt ultimele modele de la producatorul Apple si ofera specificatii tehnice cu mult superioare peste multe modele de smartphone-uri. Aceste noi telefoane iPhone13 pot fi achizitionate de la Quickmobile, fiind un magazin de incredere cu transport rapid si preturi fara egal.

IPhone 13 si 13 Pro inca dispun de un slot nano SIM, dar au acum capacitatea de a gestiona doua eSIM-uri in acelasi timp. Acest lucru nu inseamna totusi ca va fi posibil sa aveti trei planuri mobile intr-un singur iPhone 13. Este fie un nano SIM si un eSIM, fie doua eSIM.

Camera teleobiectiva ramane exclusiva pentru iPhone 13 Pro, iar Apple si-a marit distanta focala, care este acum echivalenta cu 77 mm – de trei ori mai mare decat camera principala. Anterior, teleobiectivul iPhone 12 Pro oferea zoom de 2x in timp ce 12 Pro Max era la 2,5x.

Exista un compromis aici: daca doriti sa incadrati ceva cu zoom 2x, 13 Pro va trebui sa decupeze imaginea de pe camera principala, reducand calitatea imaginii. Dar fotografiile voastre care depasesc zoomul de 3x vor fi mult mai clare decat inainte si acest lucru ar trebui sa-l faca un obiectiv mai bun pentru realizarea portretelor. Apple a adaugat, de asemenea, Modul de noapte la teleobiectiv pentru prima data.

Comparativ cu competitia Android, Apple nu face prea multe pentru a le depasi performantele la nivel hardware. Cu toate acestea, exista un detaliu important: camerele au un senzor de 12 megapixeli, dar sunt de remarcat fotografiile mari de 1,9 µm ale camerei principale. De fapt, acest lucru explica de ce principalele camere de pe iPhone 13 si 13 mini au senzori mai mari, aceste camere sunt acum aranjate in diagonala in modulul camerei.

Apple nu comunica detaliile mai tehnice ale dispozitivelor sale. Cu toate acestea, Xcode 13, un instrument de programare dedicat, a dezvaluit ca iPhone 13 mini si iPhone 13 au 4 GB RAM, comparativ cu 6 GB pentru iPhone 13 Pro si 13 Pro Max.

Un alt element de diferentiere, iPhone 13 si 13 Pro au toate un chip A15 Bionic. Acest cip este probabil o evolutie a modelului A14 Bionic de anul trecut. Acesta integreaza un procesor cu 6 nuclee, un GPU cu 4 nuclee, un cip Neural Engine cu 16 nuclee iar Pro si Pro Max beneficiaza de un nucleu grafic suplimentar comparativ cu celelalte doua modele de baza, cu 5 nuclee grafice .

IPhone 13 Pro adopta pentru prima data tehnologia ProMotion, care ii permite sa aiba o rata de reimprospatare care ajunge pana la 120 Hz. Apple merge mai departe, deoarece introduce si o rata de adaptare, iPhone-ul poate creste astfel imaginile afisate pe ecran pentru o derulare mai lina, atunci cand este necesar. Cand vizionati doar imagini statice, rata de reimprospatare scade la doar 10Hz. Aceasta functie are avantajul de a optimiza consumul de energie al dispozitivului.

Magazinul Quickmobile.ro este o alegere foarte buna, deoarece gama lor de telefoane iPhone13 ofera toate cele 4 modele noi la preturi adaptate pentru bugetul oricarui cumparator!

By