Curatenia profesionala presupune multa munca si efort care insa pot fi minimizate cu ajutorul echipamentului corespunzator. Pe rafturile magazinului online Uniclean vei gasi zeci de produse special create in acest sens. De la ustensile de uz zilnic, la aspiratoare cu injectie si extractie, aici ai la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a presta servicii de calitate si a obtine cele mai bune rezultate de fiecare data. Intra pe site, analizeaza fiecare model si descopera care dintre cele expuse te-ar putea ajuta cel mai mult in munca ta.

Vezi oferta Uniclean de aspiratoare profesionale

Daca esti in cautarea unor dispozitive care sa adune praful si murdaria si sa spele suprafetele in acelasi timp, aspiratoarele cu injectie si extractie sunt solutia. Ai o forta de actiune mai mare decat a oricaror alte dispozitive de curatare si pot fi utilizate in raport cu orice suprafata, fie vorba de podele, obiecte din lemn sau chiar textile.

La noi vei gasi modele distincte, adaptate diferitor categorii de nevoi. Aspiratorul cu spalare – Puzzi 10/2 Adv – KARCHER cu o presiune de pulverizare de 2 bari, cu perii speciale si capacitate ridicata de aspirare, este varianta ideala atat pentru curatarea materialelor delicate, precum tapiterii sau covoare, cat si pentru indepartarea murdariei dificile, de pe podele sau rosturi. Are multiple functii printre care poti jongla in functie de rezultatul dorit.

Pe de alta parte, aspiratorul injectie extractie Viper Nilfisk este destinat strict curatarii suprafetelor textile. Are in dotare doar duze special concepute in acest sens, puterea lui de actionare fiind prea mica pentru texturile mai dure. In schimb, functia de aspirare poate fi utilizata in raport cu orice spatiu.

Descopera echipamente de calitate inalta oferite de producatori de top

Inca de la inceput colaboram doar cu branduri in care avem deplina incredere. Calitatea, performanta si profesionalismul sunt valori pe care vrem sa le promovam cu fiecare achizitie si pentru asta avem nevoie de produse Premium. Puzzi si Viper Nilfisk sunt singurele nume pe care le veti gasi in oferta noastra de aspirare. Ele au demonstrat de-a lungul timpului ca furnizeaza doar echipamente de calitate superioara care functioneaza la capacitate maxima chiar si dupa ani intregi de utilizare continua.

Cu Uniclean ai garantia celei mai bune decizii

Daca alegi sa cumperi de la noi nu vai mai trebui sa iti faci griji cu privire la faptul ca ai putea sa faci o alegere neinspirata. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te ghideze la orice pas si sa te ajute sa cumperi produse care sa iti satisfaca pe deplin nevoile. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ce fel de servicii prestezi si ce asteptari ai de la acest dispozitiv, iar acestia iti vor face cateva recomandari personalizate dintre care sa alegi ulterior.

By